Victor Ciutacu: Să spui că Andreea Esca trage în jos Știrile PRO TV, o dileală

Realizatorul emisiunii "Ediția de seară" de la România TV, Victor Ciutacu, a scris, pe pagina sa de Facebook, că Andreea Esca se identifică cu știrile de seară de la postul de televiziune generalist PRO TV și că este o "dileală" să săui că trage în jos Știrile PRO TV. 

"Toți ne trecem, că suntem ca sapunurile, avem un ciclu de viață, da' să spui ca Esca trage în jos Știrile Pro TV e chiar o dileală", a scris jurnalistul Victor Ciutacu, pe pagina sa de socializare. El a adăugat în comentarii, răspunzând internauților că știrile de seară de la PRO TV sunt "cel mai de succes jurnal de știri", pentru că în televiziune "e pe cifre și oamenii știu să le facă". 

"Zău ca nu-s vreun fan al jurnalelor de seară, da' chiar nu există om care să se identifice mai bine cu produsul decât Andreea", a continuat Victor Ciutacu. Jurnalistul a opinat că "ar fi mama și tatăl meschinăriei" să fie dată afară Andreea Esca și că "Cineva bagă gaz pe foc. De regulă, în piața asta meschină, când cineva vrea să-ți faca vânt și nu e sigur ca are c***e, aruncă zvonul, să vadă reacțiile".

Zvonul plecării Andreei Esca de la pupitrul Știrilor PRO TV a apărut în presă. Prezentatoare l-a infirmat. 

Andreea Esca, adevărul despre viitorul ei la pupitrul Știrilor Pro TV

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel