Victor Ciutacu, mesaj pentru Rareș Bogdan după interviul publicat în DC News

Victor Ciutacu i-a transmis un mesaj lui Rareș Bogdan după interviul pe care jurnalistul de la Realitatea TV l-a acordat în exclusivitate pentru DC News.

Rareș Bogdan ne-a mărturisit că regretă că le-a răspuns colegilor săi din presă care, la un moment dat, l-au atacat prin diferite declarații.

"Alt moment extrem de chinuitor a fost momentul în care am decis - și acest lucru nu mi-l iert - să intru în polemică cu colegi jurnaliști. Nu trebuia să o fac. Am greșit atunci, dar nu voi mai intra în polemici, indiferent ce ar spune orice jurnalist - de la Victor Ciutacu la Mircea Badea sau de la Mihai Gâdea la Mugur Ciuvică. Am greșit. Atât de mult scandal este în spațiul public încât nu cred că românii au nevoie de un scandal și între moderatori. Am greșit că până acum am reacționat. Nu trebuia să fac acest lucru. Nu voi mai reacționa nici atunci când vor fi atacuri incorecte ale unor colegi de breaslă. Voi trece peste ele", a spus Rareș Bogdan în interviul acordat pentru DC News.

Victor Ciutacu, reacție

Ulterior, jurnalistul de la Românita TV Victor Ciutacu, printr-o postare pe pagina sa de Facebook, i-a transmis un mesaj realizatorului emisiunii "Jocuri de putere".

"Dincolo de fireasca urare de bine de ziua ta, pe care n-am nici o rezervă să ți-o fac, singur te-ai băgat în clinciuri; cel puțin cu mine. Altfel, la un moment dat, tuturor ni se pare că suntem mieji. Doar că gestionăm diferit momentul ăla", a scris Victor Ciutacu.

CITEȘTE ȘI: Rareș Bogdan, dezvăluiri în exclusivitate: Am greșit. Nu trebuia să o fac niciodată

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel