Victor Ciutacu, mesaj dur pentru Generația Facebook: ”Eu am, totuși, o meserie”

Jurnalistul Victor Ciutacu transmite un mesaj dur Generației Facebook, în contextul protestelor masive care au loc în aceste zile în întreaga țară.

”Califatul nervos al Generației Facebook

Întotdeauna am respectat/încurajat dreptul la opinie, cel la protest și, în general, pe toate cele consfințite de Constituție. O voi face, fără discuție, în continuare. Dar, ca să fie clar, atât timp cât mă voi ocupa cu televiziunea, în emisiunile pe care le moderez, nu vor fi propagate/tolerate ura, amenințările și/sau mesajele anarhice/intolerante/rasiste/discriminatorii. Strada poate cere obligativitatea lunară a aselenizării, colonizarea Planetei Giganților, asfaltarea Căii Lactee, transformarea republicii în emirat american sau instaurarea unui califat sângeros cu sediul social în Casa Poporului și puncte de lucru în piețele publice.

Eu am, totuși, o meserie, o carieră, o brumă de autorespect și măcar o bucată de creier încă funcțională. În plus, nu doresc să candidez la vreo dregătorie, nici să fiu simpatic cu orice preț, iar pentru mine personal chiar nu mi-e teamă. Deci nu am rezonat, nu rezonez și nu voi rezona la excese care, de regulă, sunt tratate (sau ținute sub observație și medicamentație aferentă) la Obregia, fost Spitalul 9”, a scris Victor Ciutacu, joi, pe blogul său.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel