Victor Ciutacu-Emil Boc. "Ia zi, cine-i derbedeul dracului?"

victor-ciutacu (4)
victor-ciutacu (4)

Gabriel Sandu le-ar fi declarat anchetatorilor că pe întreaga durată a mandatului său de ministru al Comunicaţiilor ar fi finanţat lunar PDL cu sume însumând aproximativ 300.000 de euro. El ar mai fi susţinut că i-ar fi înmânat aceşti bani direct şefului său, premierul de la acea vreme, Emil Boc.

VEZI ȘI: EXCLUSIV. Surpriză: Cine este OMUL ANULUI ÎN MEDIA-VIDEO

Victor Ciutacu a scris câteva rânduri despre acest subiect pe blogul său.

Sub titlul "Piticson, ia zi, cine-i derbedeul dracului?", jurnalistul România TV a notat: "Închis în dosarul Microsoft de mai bine de două luni, Gabi Sandu a reflectat în arest, a refuzat să-și ia singur fapta, s-a spart în anchetă. A pus pe hârtie detaliat cum îi plătea, ca să fie menținut în funcția de ministru, 300.000 euro/lună lu' cinstitu' gospodar ardelean Emil Boc și cum au ajuns 4.000.000 euro la campania luptătorului împotriva corupției Traian Băsescu! Așa ceva în statul de drept?".

"Nu dau doi bani pe Gabi Sandu. Habar n-am dacă sumele din denunțul lui, plătite pentru a rămâne în funcție, sunt riguros exacte. Nici dacă există probe privind identitatea destinatarilor. Dar mecanismul accederii în funcție, cu plata în avans per loc de ministru, respectiv cel al păstrării ei, cu șpăgi făcute pentru a-ți scoate banii și a achita cotizația lunară, sunt descrise la milimetru. Tocmai de aceea, încercarea unor politicieni de toate culorile politice, combinați cu analiști care știu bine că așa e, de a-l demoniza și de a-l face mincinosul mincinoșilor, tocmai în ideea de a se inocula ideea că un rătăcit bate câmpii, este mizerabilă", a completat realizatorul TV.

În plus, Victor Ciutacu a postat și un video cu primarul Clujului.

Enervat de întrebările jurnalistului, Emil Boc l-a înjurat pe acesta după intervenția sa în direct la Antena 3, neștiind că microfonul a rămas deschis. "Derbedeul dracului!", spunea Emil Boc, referindu-se la Victor Ciutacu.

Jurnalistul România TV a mai opinat și pe marginea altui subiect important. Postarea poate fi găsită AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel