Victor Ciutacu, despre un interviu cinstit cu Traian Băsescu: Regret...

Victor Ciutacu mărturisește că, profesional, nu are a-și reproșa nimic în legătură cu relația avută cu Traian Băsescu, în perioada în care acesta a deținut funcția de președinte al României, dar că, uneori, regretă un singur lucru.     

Jurnalistul România TV, Victor Ciutacu, a vorbit, în cadrul unui interviu acordat pentru psnews.ro, inclusiv despre regimul condus de Traian Băsescu, președinte al României până la sfârșitul anului trecut. 

"Băsescu mi s-a părut întotdeauna nociv, nu m-a păcălit vreodată, nu l-am votat niciodată, nici măcar la prima candidatură la Primăria Capitalei. Pur și simplu, mi-a displăcut ca om și l-am considerat, politic vorbind, un pericol. Motiv pentru care m-am exprimat, ori de câte ori am avut ocazia, ca atare. E drept, ulterior, în timp, s-a dezvoltat o stare de iritare reciprocă și probabil că nici unul dintre noi n-a mai avut puterea să judece rațional acțiunile publice ale celuilalt. Da', profesional vorbind, nu consider că aș avea ceva a-mi reproșa în relația cu el. Uneori, însă, am regretul că n-am fost suficient de persuasiv să-l determin să-mi acorde un interviu cinstit, pe bune, fără menajamente, dar și fără atacuri gratuite și prostești, pentru Antena 3. Sunt convins că ar fi ieșit un dialog memorabil. În definitiv, însă, nu poți trece băbuțele strada dacă nu vor și ele...", a declarat  Victor Ciutacu.

Traian Băsescu, mesaj de Anul Nou pe Facebook: Tuturor "băsiştilor"...

Referitor la anul care abia a debutat, jurnalistul Victor Ciutacu a dezvăluit ce nume își dorește: "De la Emeric Ienei am învățat să nu-mi mai fac iluzii, ca să n-am deziluzii. Deci nu-mi fac. Iar planuri pe termen mediu sau lung e de-a dreptul poetic să-ți creionezi pe instabilitatea asta nebună. Dar, dacă m-o ține Ăl de Sus sănătos, să le duc pe toate, întreg la minte și cu o viață normală de familie, sper să termin pe picioare și anul ăsta", a precizat Ciutacu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel