Victor Ciutacu, acid cu Tatiana Niculescu Bran: Nu e plătită să scrie reportaje proaste

Victor Ciutacu a comentat, luni, într-o intervenție telefonică la România TV, primele impresii împărtășite de către purtătorul de cuvânt al Președinției, Tatiana Niculescu Bran, după o săptămâna petrecută la Palatul Cotroceni, fanilor virtuali.

Jurnalistul România TV, Victor Ciutacu, consideră de un "ridicol grotesc" ca purtătorul de cuvânt al Administrației Prezidențiale, Tatiana Niculescu Bran, să posteze pe Facebook "reportaje de culoare, neinspirate, despre dotările de la Palatul Cotroceni", întrucât îl duc în ridicol și pe șeful statului, care până acum a avut un comportament public decent.

"Orice poziție pe care o are doamna Tatiana Niculescu Bran se interpretează ca poziție oficială a președintelui României, nu ca o poziție oficială a doamnei Tatiana Niculescu Bran, care văd că are niște probleme foarte prozaice: unde se poate mânca la Cotroceni, calitatea ciucurilor și a catifelei după canapelele comuniste, mirosul comunist, astea sunt probleme care 25 de ani nu am auzit să existe sub vreo trei președinți până acum, că nici Băsescu nu s-a plâns de strictețea de la Cotroceni, nici Iliescu, nici Constantinescu. Să redecoreze Palatul Cotroceni, habar nu am. Să ceară bugetul, să-și facă redecorarea la Palatul Cotroceni, să angajeze niște ospătari...", a declarat, luni, Victor Ciutacu.

Tatiana Niculescu Bran, după prima săptămână la Cotroceni: E nevoie de "debaronizare" la toate nivelurile

În plus, jurnalistul transmite că Tatiana Niculescu Bran nu este plătită din bani publici pentru a scrie reportaje despre Palatul Cotroceni și îi recomandă acesteia o soluție până când se rezolvă problema "cârciumăriei de la Cotroceni".

"Oamenii ăștia care și-au luat țara înapoi ne amenințaseră cu un alt fel de a face politică. Așteptam niște decizii, nu un reportaj al scriitoarei Tatiana Niculescu Bran despre impresiile ei din prima săptămână de la Cotroceni. Este ridicol. Purtătorul de cuvânt al președintelui face declarații în numele președintelui și prezintă poziția Administrației Prezidențiale. Îl duc in ridicol pe Iohannis. Până acum s-a comportat ca un om decent, un tip cu un comprtament public care nu lasă loc de interpretare, Iohannis nu s-a dat în stambă. O angajează pe doamna și o plătește diin bani publici să scrie reportaje, proaste reportaje după părerea mea la cât mă pricep eu la scris, despre cât de impregnate de comunism sunt canapelele și draperiile de la Cotroceni. Dar purtătorul de cuvânt să facă reportaje de culoare, repet neinspirate, despre dotările de la Cotroceni, mi se pare de un ridicol grotesc. După știința mea, știu că există un bufet la Cotroceni, dar cred că nu l-a găsit Tatiana Niculescu Bran într-o săptămână de când s-a instalat la Cotroceni. Știu că ceilalți purtători de cuvânt îmi spuneau că există, nu știu dacă îi zice cantină sau altfel. Să iasă la non-stop în colt la Palatul Cotroceni, că sunt câteva lângă căminele de la Leu, să-și ia niște sandvișuri calde până s-o reglementa problema cârciumăriei de la Cotroceni", a mai declarat Ciutacu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel