Vezi un motiv pentru care Roxana ex-Trident ar fi pierdut fetița

Roxana Sârbu, fostă ex-Trident  este distrusă, după ce Marcel Sarbu, fostul soț,  a câștigat custodia fetiței sale, Oana. În vârstă de cinci ani, fetița a fost audiată și a spus că vrea să rămână cu tatăl ei. Un motiv în plus pentru ca fetița să-i fie încredințată tatălui ar putea fi și fotografiile cu fetele de la Trident care au pozat goale în 2005, înainte ca Roxana să devină mamă scrie Click

După 6 decizii judecătoreşti date până acum în favoarea Roxanei, magistraţii Secţiei a V-a Civile, din cadrul Tribunalului Bucureşti, au stabilit ca Oana Maria să rămână cu tatăl ei, urmând ca mama micuţei de 5 ani să achite o pensie lunară de 635 de lei, iar autoritatea părintească să fie exercitată în comun.

 Sentinţa, care nu este definitivă, a stârnit multă vâlvă, mai ales în cazul mamelor, iar unele dintre vedete solodarizează cu Roxana. Totuşi, care au fost motivele pentru care judecătorii au luat această hotărâre? Astfel, este probabil ca nu doar relaţia actuală cu Andrei Badiu, fostul soț al Oanei Frigescu, să fii cântărit în faţa lor, ci şi reputaţia de dinainte a mamei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel