Veste proastă pentru Simona Halep. Se întâmplă după 373 de săptămâni

Foto: Facebook / Simona Halep
Foto: Facebook / Simona Halep

Simona Halep a aflat astăzi schimbarea care se va produce de lunea viitoare în cariera sa. 

Simona Halep va ieși din top 10 mondial după 373 de săptămâni consecutive, scrie Mediafax. Jucătorea română de tenis Simona Halep intră azi în cea de a 373-a și ultima săptămână consecutivă în top 10. Halep va coborâ pe locul 13, începând de lunea viitoare.

În top 10 mondial

În 27 ianuarie 2014, Simona Halep intra în top 10 al clasamentului mondial feminin, unde a reușit să se mențină timp de 373 de săptămâni. Performanța ei reprezintă cea de a 8-a cea mai lungă serie de săptămâni neîntrerupte în top 10 de la înființarea clasamentului WTA (noiembrie 1975).
Prezența ei în top 10 se încheie începând de săptămâna viitoare, din cauza faptului că va pierde 190 de puncte acumulate la turneul de la Toronto din 2019, ceea ce va determina și o coborâre până pe locul 13 WTA.

Când revine Halep pe teren

Simona Halep a anunțat că revine în competițiile oficiale de tenis odată cu turneul de Masters de la Montreal, care începe în 7 august. Halep a lipsit din circuit din cauza unei accidentări suferite la Masters-ul de la Roma, care a determinat-o să se retragă atât de la Grand Slam-urile de la Roland Garros și Wimbledon, dar și de la Jocurile Olimpice.

Simona Halep nu a participat la JO Tokyo 2020

La sfârșitul lunii iunie, jucătoarea română de tenis Simona Halep, a anunțat că nu va putea participa la Jocurile Olimpice de la Tokyo din cauza accidentării de la gambă.

Nimic nu mă face mai mândră decât să reprezint România, însă, din nefericire, recuperarea după accidentarea la gambă cere mai mult timp, aşa că am luat decizia de a mă retrage de la Jocurile Olimpice din această vară, a scris Halep pe Twitter.

Pe 12 mai, Simona Halep (29 ani) a fost nevoită să abandoneze în turul al doilea la Roma, la scorul de 6-1, 3-3, 0-30 în meciul cu germanca Angelique Kerber, după 57 de minute de joc. Din cauza accidentării suferite la gambă, Halep a ratat şi turneele de la Roland Garros şi Wimbledon.

Halep a participat la Jocurile Olimpice din 2012, de la Londra, pierzând în primul tur, iar în 2016 nu a luat parte la Jocurile de la Rio din cauza temerilor legate de virusul Zika.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel