Veste bună! Halep, primul turneu după accidentarea de la Roma

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Simona Halep anunță că participă la primul turneu după accidentarea de la Roma.

Simona Halep va participa la turneul de la Bad Homburg, acesta fiind primul turneu la care participă românca după ce s-a accidentat la turneul de la Roma.

Simona Halep va participa la primul ei turneu după accidentare, la Bad Homburg. Românca s-a accidentat la turneul de la Roma, dar cele două leziuni musculare s-au vindecat

„Am veşti bune pe care vreau să le împărtăşesc cu voi. Voi juca la prima ediţie a turneului de la Bad Homburg şi de abia aştept să văd fanii în tribune. Ne întâlnim curând”, spune Simona Halep, într-un video postat pe pagina sa de Facebook.

Amintim că Simona Halep a lipsit la turneul de la Roland Garros, dar ar putea fi prezentă la Wimbledon şi la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Accidentarea a forţat-o să se retragă de la Roland Garros 

„Cu durere în inimă anunț că mă voi retrage din turneul Roland Garros din acest an. Din nefericire, o ruptură din gamba stângă are nevoie de mai mult timp pentru recuperare, iar revenirea ar fi prea rapidă. Retragerea dintr-un turneu de Mare Șlem este contrară tuturor instinctelor și aspirațiilor mele ca atlet, însă este singura decizie bună pe care o puteam lua.

Mă umple de tristețe să mă gândesc că nu mă voi regăsi în Paris, însă îmi voi concentra toată energia pe recuperare, pe gândurile pozitive și pe revenirea pe teren cât mai devreme în condițiile siguranței mele. Roland Garros 2022, vin după tine! Cu bine”, a transmis Halep înainte de turneul din Franţa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel