Verestóy Attila, DECES. Tăriceanu: "A promovat democraţia şi interesele ţării"

Descriere foto:

Călin Popescu Tăricenu a declarat, după decesul lui Verestoy Attila, că parlamentarul UDRM "a promovat democraţia şi interesele ţării în care s-a născut".

Preşedintele Senatului şi al ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, afirmă, într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, că Verestoy Attila a fost unul dintre liderii comunităţii maghiare care a promovat democraţia şi interesele ţării în care s-a născut.

'Cu profund regret şi tristeţe am aflat vestea decesului colegului nostru, senatorul Verestóy Attila. Attila a fost unul dintre liderii comunităţii maghiare din România care a promovat, în timpul celor 8 mandate în Parlamentul României, democraţia şi interesele ţării în care s-a născut. După Revoluţie, a fost unul dintre cei care au avut o contribuţie decisivă în dezvoltarea UMDR şi în construirea unei relaţii bune între comunităţile maghiară şi română', menţionează Tăriceanu, în mesajul său.

De asemenea, preşedintele Senatului arată că de-a lungul anilor a colaborat excelent cu Verestoy Attila. 'De-a lungul anilor am colaborat excelent şi am avut în el un partener de dialog onest, care a ales întotdeauna să lase deoparte interesele personale în favoarea unor proiecte importante. Doresc să transmit condoleanţe familiei şi colegilor săi din UDMR. Dumnezeu să-l odihnească în pace!', mai spune Tăriceanu.

Senatorul UDMR Verestoy Attila a murit miercuri, la vârsta de 63 de ani, în urma unor probleme de sănătate.

[citeste si]


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24