Verestóy Attila, DECES. Tăriceanu: "A promovat democraţia şi interesele ţării"

Călin Popescu Tăricenu a declarat, după decesul lui Verestoy Attila, că parlamentarul UDRM "a promovat democraţia şi interesele ţării în care s-a născut".

Preşedintele Senatului şi al ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, afirmă, într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, că Verestoy Attila a fost unul dintre liderii comunităţii maghiare care a promovat democraţia şi interesele ţării în care s-a născut.

'Cu profund regret şi tristeţe am aflat vestea decesului colegului nostru, senatorul Verestóy Attila. Attila a fost unul dintre liderii comunităţii maghiare din România care a promovat, în timpul celor 8 mandate în Parlamentul României, democraţia şi interesele ţării în care s-a născut. După Revoluţie, a fost unul dintre cei care au avut o contribuţie decisivă în dezvoltarea UMDR şi în construirea unei relaţii bune între comunităţile maghiară şi română', menţionează Tăriceanu, în mesajul său.

De asemenea, preşedintele Senatului arată că de-a lungul anilor a colaborat excelent cu Verestoy Attila. 'De-a lungul anilor am colaborat excelent şi am avut în el un partener de dialog onest, care a ales întotdeauna să lase deoparte interesele personale în favoarea unor proiecte importante. Doresc să transmit condoleanţe familiei şi colegilor săi din UDMR. Dumnezeu să-l odihnească în pace!', mai spune Tăriceanu.

Senatorul UDMR Verestoy Attila a murit miercuri, la vârsta de 63 de ani, în urma unor probleme de sănătate.

[citeste si]loading...
VOTEAZA ARTICOLUL

TOP STIRI CELE MAI...


loading...Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.
Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

n-nxt.14