Vela, mesajul zilei: Nimic nu va mai fi cum a fost!

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

"Dacă ar fi să ne gândim la începutul anului 2020 și la tot ceea ce ne doream în acest an, ne-am da seama cât de puțin contează ce planuri avem noi pentru viitor și cât de mult ajunge clipa prezentă să ne surprindă", transmite Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne.

"În fața neprevăzutului rămânem mereu dezarmați și ne dăm seama că timpul își pierde răbdarea cu noi și că trebuie să ne adaptăm, să transformăm totul în idei și oportunități. Drumul meu nu a fost și nu este ușor, pe lângă un drum al provocărilor, în primul rând, este unul al responsabilității față de Țară.

Când ai în mâini grija pentru tine, pentru cei apropiați și pentru cei dragi din jurul tău înseamnă normalitate, familie, prietenie. Dar când grija pentru tine este pe ultimul plan, iar prioritatea principală devine siguranța oamenilor, atunci ea se numește devotament față de Țară și de aproape. Avem în față o realitate diferită și până la sfârșitul anului ne așteaptă alegerile locale și parlamentare, cu două campanii electorale atipice", a scris Marcel Vela pe Facebook.

Vela: "Oare am învățat ceva din schimbarea ultimelor luni?"

"Astăzi știu un lucru cu certitudine: în față avem apusul și răsăritul unei noi perioade, în care politica trebuie sa fie despre Țară și viitorul ei în orice furtună. Este despre cum să trăim în siguranță și democrație.

Pandemia ne arată permanent că nimic nu va mai fi cum a fost, iar ceea ce se întâmplă acum în întreaga lume este un semnal de alarmă pentru viitor. Doar prin unitate și responsabilitate o națiune poate supraviețui în fața oricărui pericol. Acum, mai mult ca oricând, avem în față un orizont pe care să construim ceva nou și trainic, împreună și pentru România! Servesc și voi servi întotdeauna Patria!", transmite Marcel Vela

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel