Valeriu Steriu s-a hotărât să candideze la şefia UNPR

Valeriu Steriu s-a hotărât să îşi depună candidatura pentru funcţia de preşedinte al UNPR, după ce Gabriel Oprea a demisionat din această funcţie şi l-a recomandat pe Steriu pentru a-i lua locul, au declarat pentru News.ro surse politice.

Valeriu Steriu îşi va anunţa candidatura cel mai probabil săptămâna viitoare şi are şanse reale de câştig, fiind susţinut de majoritatea filialelor UNPR, au susţinut pentru News.ro surse politice.

Steriu îl va avea contracandidat pe Ioan Iovescu care şi-a anunţat marţi intenţia de a candida pentru funcţia de preşedinte al UNPR.

"Doresc la alegerile acestea să candidez pentru funcţia de preşedinte UNPR, ţinând cont şi de faptul că cei mai mulţi parlamentari provin din PPDD. (...) Vreau să reformez acest partid, să-i schimb denumirea. Analizând cum s-a format UNPR şi cum s-a dezvoltat, mi-am dat seama că a absorbit mai multe partide şi ar fi potrivit ca acest partid să ia o nouă denumire şi eu m-am gândit la denumirea de ACC, Alianţa Creştină de Centru", a declarat, marţi, Iovescu.

Consiliul Naţional al UNPR se va reuni la 26 martie când va fi ales noul preşedinte al partidului.

Potrivit unor surse din UNPR, conducerea partidului se aşteaptă ca în următoarea perioadă mai mulţi parlamentari să demisioneze din partid.

"Ne aşteptăm să plece cinci, poate zece parlamentari, dar garnitura UNPR va rămâne", au precizat, pentru News.ro, surse din UNPR.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel