Cernea, RĂZBOI cu AUR. Răspuns după ce s-a plâns că e atacat

Remus Cernea
Remus Cernea

Valentina Șerbănescu i-a răspuns lui Remus Cernea care se plânge că este atacat de simpatizanții și politicienii AUR.

„Sunt prietenă de mulți ani cu Remus Cernea. Deși nu sunt deloc de acord cu mesajele politico-sociale pe care le promovează, după cum se știe, trebuie spus că Remus e un om deștept, bun și educat”, a transmis Șerbănescu, pe Facebook.

Atacuri în haită de la progresiști pentru o glumă

„Acum văd că se plânge insistent de faptul că-i atacat verbal de cei de la AUR. I-am reamintit că la un moment dat, într-o manieră glumeață și absolut civilizată, am comentat la o postare de-ale lui despre avantajele veganismului, spunând că-mi place ceafa de porc. Au urmat o serie de atacuri în haită, care-i fac pe cei de la AUR să pară culmi ale civilizației.

Dacă progresiștii de orice fel închid ochii sau încurajează fanatismul propriilor simpatizanți, să nu se mire (și să ducă) că se naște o contra-reacție. În plus, vina lor majoră, care a dus și la revigorarea spiritului naționalist și conservator, este pervertirea totală a ideii de «corectitudine politică»”, a continuat ea.

Progresiștii trebuie să suporte și ei AUR

„Într-o lume a fotbalului marcată de evaziune fiscală, droguri, violuri sau blaturi evidente, să-l nimicești pe unul nu pentru o vină profesională, ci pentru un cuvânt care avea rol de indicare, nu de jignire, e culmea ipocriziei. Nu știu dacă e bine sau nu că există AUR, dar cum îi suportă populația pe fanaticii progresismului, să suporte și ei concurența. Nu se cheamă că ești un învingător dacă ești primul din parcare, parcarea fiind goală”, a conchis Valentina Șerbănescu.

Sunt prietena de multi ani cu Remus Cernea. Desi nu sunt deloc de acord cu mesajele politico-sociale pe care le...

Publicată de Valentina Serbanescu pe Vineri, 11 decembrie 2020

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel