V-ați ferit de cartofi pentru că îngrașă? Fără risc pentru siluetă, cu o singură condiție

Rețete
Rețete

V-au rămas ouă fierte de la Paști și nu știți cum să le folosiți? Un răspuns vine de la medicul nutriționist Mihaela Bilic.

„Salată orientală, un preparat cu efect prebiotic. V-ați ferit până acum de cartofi pe motiv că îngrașă? Nu neapărat, sau mai bine spus mai puțin decât orice alte produse făinoase (pâine, paste, orez, mămăligă, cereale). Cu doar 90cal/100g, cartoful este cea mai banală și accesibilă formă de amidon cu absorbție lentă, care ține bine de foame, fără risc pentru siluetă, cu condiția să nu fie cartofi prăjiți.

V-au rămas ouă fierte de la Paște și nu știți cum să le folosiți? Salata orientală în varianta de primăvară cu ceapă verde, ridichi, castraveți, măsline de mai multe feluri, mărar și pătrunjel, este o idee pe cât de gustoasă, pe atât de sănătoasă. (...) Chiar dacă poate părea demodată, salata de cartofi poate fi o garnitură perfectă pentru orice tip de carne/pește, sau un fel de mâncare de sine stătător, sățios și hrănitor. Ca să nu mai spunem cât de apetisant arată, așa frumos colorată", a scris, luni, Mihaela Bilic pe contul de Instagram.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel