USL se clatină tot mai tare: Doi lideri importanți, implicați într-un scandal cu acuze grave și amenințări

Președintele Consiliului Județean Ilfov, liberalul Marian Petrache, și președintele PSD Ilfov, Gabriela Firea, au avut un schimb dur de replici duminică seara, care a culminat cu acuze grave și amenințări.

PNL-istul a fost prezent în platoul România Tv, în timp ce social-democrata a intervenit telefonic, moment în care cei doi au avut mai multe schimburi dure de replici.

G.F.:  Ați insinuat mai devreme că PSD vă blochează Consiliul Județean. Ai noștri consilieri au votat tot ce ați spus dumneavoastră. Am votat o firmă dubioasă care să se ocupe de Măgurele, doar pentru că era necesar.

M.P.: Doamna Firea, aveți grijă ce spuneți!

G.F.: De ce la sfârșitul anului, la rectificarea bugetară, din cotele defalcate de la TVA, împotriva legii, ați repartizat bani doar primăriilor PNL și PDL? Ori, legea spune clar că prioritare sunt primăriile cu arierate. Iar primăriile PSD nu au primit bani.

M.P.: Doamna Firea, minciuna are picoare scurte... . Am făcut o singură rectificare bugetară în luna august, când am avut 135 de miliarde de lei, după care s-au mai adăugat 20 de miliarde de lei. Din cele 155 de miliarde, 55% - reprezentând aproximativ 80 de miliarde - ar fi tebuit să ajungă la primăriile PNL. Din cele 80 de miliarde, PNL a luat 60, iar restul au ajuns la PSD.

G.F.: Domnule președinte, dezinformați! Astă vară, primăriile PSD din Iflov au primit 13%, iar cele PNL au primit 87%. Cetățenii reprezentați de primăriile PSD au primit doar 13%.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel