Urmărește emisiunea live


US Open 2022. Simona Halep va avea o adversară venită din calificări în primul tur

Facebook Simona Halep
Facebook Simona Halep

Simona Halep a aflat cu cine va juca în primul tur al turneului US Open. 

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, cap de serie numărul şapte, va debuta contra unei adversare venite din calificări la ediţia din acest an a turneului US Open, ultimul de Mare Şlem al anului, potrivit tragerii la sorţi efectuate joi la New York.

Halep a ajuns anul trecut până în optimi la Flushing Meadows, cea mai bună performanţă a sa fiind semifinala din 2015.

Irina Begu (31 ani, 34 WTA) va avea o misiune foarte dificilă în primul tur la New York, contra belgiencei Elise Mertens (26 ani, 32 WTA), cap de serie numărul 32. Mertens s-a impus în toate cele trei meciuri directe.

Sorana Cîrstea (32 ani, 38 WTA) va primi replica germancei Laura Siegemund (34 ani, 216 WTA), scorul meciurilor directe fiind 1-1.

Gabriela Ruse (24 ani, 102 WTA), care a avut un an tumultuos, cu multe probleme medicale, va avea un meci complicat contra australiencei Daria Saville (28 ani, 73 WTA).

Jaqueline Cristian (24 ani, 76 WTA), care revine după o lungă absenţă provocată de o accidentare gravă, are un test foarte dificil, contra favoritei numărul doi, estoniana Anett Kontaveit (26 ani, 2 WTA).

România poate avea încă trei reprezentante pe tabloul principal, dacă Ana Bogdan, Alexandra Cadanţu-Ignatik şi Gabriela Lee vor reuşi să ajungă acolo. Ele sunt în acest moment în turul al doilea al calificărilor şi mai au nevoie de două victorii pentru a accede pe tabloul principal.

Emma Răducanu, meci dificil din primul tur



Campioana en titre de la Flushing Meadows, britanica de origine română Emma Răducanu (cap de serie numărul 11), are parte din un meci foarte greu în primul tur la US Open, contra franţuzoaicei Alize Cornet.

Liderul mondial, poloneza Iga Swiatek, va juca în prima rundă contra italiencei Jasmine Paolini.

Un cap de afiş al primului tur este duelul dintre Naomi Osaka, fostă câştigătoare a titlului la Flushing Meadows, şi americanca Danielle Collins, finalistă anul acesta la Australian Open.

Americanca Serena Williams (40 ani), care a lăsat să se înţeleagă că US Open va fi ultimul său turneu din carieră, va juca în prima rundă la New York cu Danka Kovinic (Muntenegru).

Franţuzoaica Harmony Tan, care a eliminat-o pe Serena din primul tur la Wimbledon, va debuta la US Open contra jucătoarei canadiene de origine română Bianca Andreescu.

Venus Williams (42 ani), sora mai mare a Serenei, va juca în primul tur la New York contra belgiencei Alison van Uytvanck, scrie Agerpres.

Simona Halep, lăudată înainte de US Open: Una dintre cele mai bune jucătoare din generaţia ei

”Sincer, nu știam că este una dintre jucătoarele care au obținut cele mai multe victorii în acest an. Știam că a jucat destul de mult, dar nu o văzusem să câștige un turneu. Dar la Toronto am văzut că nu puteai să treci de ea. Am văzut-o cum a putut să reziste.

Știe să rezolve problemele și am văzut-o mai ofensivă, mai agresivă. Nu și-a lăsat adversarele să joace, să fie agresive. Este una dintre cele mai bune jucătoare din generația ei și sunt fericit să o văd înapoi în clubul campioanelor”, a declarat Andy Roddick, despre Simona Halep. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel