US OPEN 2019 - Simona Halep și Horia Tecău la dublu mixt

US OPEN 2019 - Simona Halep și Horia Tecău la dublu mixt
US OPEN 2019 - Simona Halep și Horia Tecău la dublu mixt

În luna mai a anului acesta, Horia Tecău a făcut un anunț așteptat de toată lumea, legat de participarea alături de Simona Halep la un turneu în proba de dublu mixt.

Anunțul venea chiar înainte de Roland Garros 2019, unde toată lumea aștepta ca el și Simona Halep să formeze o pereche care să intre în comptiție la dublu mixt: 'Nu voi juca anul acesta la Roland Garros cu Simona. Ea trage să câştige la simplu, dar veţi vedea o surpriză anul acesta. Până la Jocurile Olimpice eu şi Simona ne dorim să participăm la o probă de dublu mixt. Dar nu va fi la va fi la Roland Garros, după cum am spus. Ei îi place să joace acolo, este şi pe zgură şi e un pic mai solicitant. De aceea ne vom orienta către alte turnee, nu vreau să spun care deocamdată. Simona poate să câştige din nou la Roland Garros. Ea poate să câştige orice turneu la care participă. Are această capacitate şi ştiu că îşi doreşte foarte mult', a spus Tecău.

Simona Halep și Horia Tecău la dublu mixt US OPEN 2019

Cei doi tenismeni români vor să se pregătească astfel pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo de anul viitor, unde intenționează să participe și în proba de dublu mixt.

Simona Halep anunță că va juca şi dublu mixt la US Open, alături de Horia Tecău. Dublul Halep-Tecău se pregăteşte de Jocurile Olimpice din 2020 de la Tokyo şi va înfrunta în primul meci favoriţii numărul doi de la Flushing Meadows: dublul Gabriela Dabrowski (Canada, 11) / Mate Pavic (Croaţia, 14).

O altă jucătoare româncă, Raluca Olaru este şi ea pe tabloul de dublu mixt. Românca va juca alături de croatul Franko Skugor împotriva dublului Lucie Hradecka (Cehia) / Artem Sitak (Noua Zeelandă)

Simona Halep și Horia Tecau au mai jucat împreună la US Open și în urmă cu patru ani, când au ajuns până în sferturile de finală. Programul meciurilor din proba de dublu mixt va fi anunțat ulterior de organizatorii US OPEN 2019.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel