EXCLUSIV  UNTOLD 2017 față în față cu Boc. Cititor DC News: Postacii și cârcotașii sunt rugați să se abțină

Articolul "UNTOLD 2017. Boc nu îi aude pe clujeni. Oamenii sunt disperați: Merg la Avocatul Poporului" publicat pe DC News a stârnit numeroase reacții în mediul online. Articolul vorbea despre o petiție semnată de mii de clujeni care cereau mutarea UNTOLD din centrul municipiului.

Florescu Șerban, un cititor DC News, a lăsat un comentariu care a fost foarte apreciat de publicul nostru. 

"Clujeni, nu vă lăsați induși în eroare de o mână de invidioși și cârcotași. Acest festival din Cluj este extraordinar și mult orașe din România sau străinătate sunt invidioși pe voi. Dacă Boc ar instala în centru 1000 de grătare cu mici și bere date pe gratis, să vedeți ce mulțumiți ar fi cârcotașii și ar face și scandal dacă ar dura trei zile. Această manifestare introduce în veniturile clujenilor și a primăriei peste 122 de milioane de euro. Îi întreb pe cârcotași câte milioane de euro are bugetul primăriei pe un an. 

Cârcortașii probabil sunt supărați pentru că Boc le-a tăiat ghearele de la banii publici. Ce mai vreți, mă cârcotașilor? Aveți un stadion ultra modern. Aveți o sală polivalentă pentru care va invidiază și bucureștenii și unde s-au organizat campionate europene și chiar de nivel mondial și urmează și în viitor organizarea de evenimente sportive și artistice de nivel internațional. Cred că un rol important, în rândul cârcotașilor, îl au
invidioșii PSD-iști pe realizările lui Boc.

Uitați-vă cârcotașilor, care l-ați blamat pe Boc când a încercat reforma în sănătate și modificare legii pensiilor cu scopul de a tăia abuzurile clicilor de profitori politici din banii publici, unde s-a ajuns astăzi. Sănătatea este la pământ, iar pensiile, profitorilor susținuți de ciorditorii publici, au ajuns mai mari decât ale voastre de cca 30 de ori. Și acuma, când vedeți realitatea și adevărul, stați ca popândăii prin cârciumi sau la umbră și nu luați nicio atitudine. Dacă sunteți nemulțumiți de situațiile actuale din sistemele de pensii sau salarii de ce nu manifestați în stradă cum am văzut și văd și acum în alte țări. Sunteți viteji și curajoși numai în fața televizoarelor sau a paharelor cu rachiu. Știți ce a scris cronicarul Grigore Ureche, fiți liniștiți, asta nu este politician: "VAI DE CEI CARE SE VAITĂ, LA CEI CU A CĂROR MÂNĂ ÎI ASUPRESC".

[citeste si]

Stalin a primit vizita unui prim ministru din vest, care l-a întrebat, văzând manifestările și aplauzele la vederea sa, ce procedeu utilizează, de toată lumea îl adulează. Atunci Stalin l-a invitat la ferma de gâște unde erau două țarcuri cu gâște. Și-a umplut buzunarele cu boabe de porumb și a intrat în primul țarc. La vederea sa, găștile au stat liniștite, chiar dacă a aruncat o mână de boabe. Când a intrat în al doilea țarc, toate gâștele au sărit pe el. A scos o mână de boabe și le-a aruncat pe jos. Gâștele s-au liniștit și s-au repezit la boabe. Vezi?, a spus Stalin. Niciodată să nu le dai să mănânce pe saturate pentru că numai așa te urmeză și te ascultă.

Ia vedeți metoda politicienilor de la noi... nu seamănă foarte mult cu procedeul lui Stalin? Meditați. Postacii și cârcotașii îi rog să se abțină", a scris Florescu Șerban.

Un alt cititor a povestit că UNTOLD 2017 a fost o experiență de neuitat.

"Super atmosferă! Super oameni! Clujeni, sunteți minunați și vă mulțumesc pentru găzduire. Asta arată încă o dată de ce Clujul își merită locul pe harta Europei. Felicitări pentru organizarea IMPECABILĂ.

Cei care comentează prostește sunt doar frustrați care nu știu să se bucure de viață și/sau nu au reușit și ei să facă un bănuț de pe urma festivalului! Banii se fac comuniștilor! NU e normal să vă dea statul gratis nimic!

Vreți bani? Luptați-vă pentru contracte, arătați concurenței că sunteți mai buni, căutați fericirea în toate evenimentele care vă înconjoară! O viață aveți!", a scris și Iulian Andrei.

UNTOLD 2017 s-a încheiat duminică, 6 august, zi în care peste 86.000 de persoane au cântat și au dansat la unul din cele mai mari festivaluri ale verii în Europa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel