Un gălăţean fără declaraţie, AMENDĂ URIAŞĂ după ce a înjurat poliţiştii

Un bărbat din Galaţi, ieşit din casă fără declaraţie pe propria răspundere, a primit o amendă uriaşă după ce i-a înjurat pe poliţiştii care l-au oprit în trafic. 

Un bărbat de 34 ani din Galaţi a fost sancţionat cu amendă de peste 20.000 lei şi suspendarea permisului auto pentru injurii aduse poliţiştilor, cărora nu a putut să le prezinte o declaraţie pe proprie răspundere, se arată într-o informare transmisă, miercuri, de Inspectoratul de Poliţie Judeţean(IPJ) Galaţi.

Bărbatul a postat pe o reţea de socializare o înregistrare video în care este pus la pământ de mai mulţi agenţi de poliţie, după ce acesta a înjurat, nemulţumit când a aflat că va fi amendat pentru că nu deţine o declaraţie valabilă, pentru a justifica deplasarea.

În imagini, bărbatul susţine că are adeverinţă de la angajator, hârtie pe care o şi arată poliţiştilor, dar unul dintre oamenii legii îl anunţă că îl va amenda, discuţie conflictuală care s-a terminat cu imobilizarea pe jos, a bărbatului, scene filmate de un alt tânăr, pasager în maşină.

Fără declaraţie pe propria răspundere

Potrivit IPJ Galaţi, autoturismul, la volanul căruia se afla un bărbat, de 34 de ani, din municipiul Galaţi, a fost observat trecând de mai multe ori prin zonă. A fost oprit de poliţişti şi, cu ocazia controlului documentelor, bărbatul a prezentat o adeverinţă de angajator, precizând totodată că a mers la cumpărături în mai multe locuri. Nu a putut prezenta însă, o declaraţie pe proprie răspundere, completată în mod corespunzător.

"În momentul în care a fost sancţionat, a adresat injurii organelor de poliţie, fiind imobilizat şi condus la secţie. A fost sancţionat contravenţional cu suma de 20.000 lei pentru nerespectarea prevederilor Ordonanţei Militare 3/2020 şi cu suma de 1.450 de lei pentru nerespectarea indicaţiilor poliţistului rutier şi pentru refuzul nejustificat de a înmâna permisul de conducere. Totodată, i-a fost reţinut permisul de conducere pentru 30 de zile", au anunţat reprezentanţii IPJ Galaţi, conform Agerpres. 

Poliţiştii l-au sancţionat şi pe tânărul care a filmat scenele. Acesta a primit o amendă în valoare de 2.000 lei pentru nerespectarea dispoziţiilor Ordonanţei Militare 3/2020.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel