Doi vârstnici au învins coronavirusul ÎMPREUNĂ. Nedespărțiți de 60 de ani

Sursa: Spitalul St. Helens
Sursa: Spitalul St. Helens

Un cuplu de vârstnici care și-au petrecut împreună ultimii 60 de ani au învins amândoi coronavirusul, pe paturi alăturate.

Un cuplu de vârstnici care și-au petrecut împreună ultimii 60 de ani au învins amândoi coronavirusul, pe paturi alăturate, conform Daily Mail.

Sidney Moore, de 77 de ani, și soția sa Jean, de 76 de ani, au fost aduși de urgență la spital din Merseyside, Marea Britanie, în aceeași ambulanță, pe 10 aprilie. Cei doi se infectaseră cu coronavirus.

Dorința le-a fost respectată

Sidney și Jean au fost internați împreună, în stare destul de gravă, dar au cerut să stea împreună, așa că asistentele i-au pus în paturi alăturate.

Bătrânelul, care este acum cu soția acasă și se recuperează, a spus: „A fost dorința noastră să trecem prin acest lucru împreună și s-au asigurat că vom putea".

„Jean are deficiențe de auz și astfel am înțeles amândoi ce ni se explică, iar eu nu trebuia să-mi fac griji", a continuate el. „Niciodată nu am fost despărțiți în 60 de ani, nu ne place să fim despărțiți".

Laude pentru medicii englezi

Sidney, un fost profesor de inginerie la Colegiul St. Helens, a lăudat personalul medical englez pentru curajul de a înfrunta zilnic virusul mortal și le-a mulțumit pentru ajutor.

„Este simplu de spus că am fost terifiați, dar s-a avut grijă de noi. Toată lumea a fost briliantă", a mai povestit el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel