Un cunoscut producător cheamă în service 900 de mașini

Toyota România recheamă în service aproximativ 900 de autoturisme Corolla și Proace.

Toyota România a notificat Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor despre începerea derulării a două campanii de rechemare în service: Toyota Corolla și Toyota Proace.

Sunt vizate 893 de autoturisme Corolla care sunt dotate cu airbag frontal pe partea șoferului, cu o singură treaptă de declanșare.

"Este posibil ca în interiorul capselor pirotehnice ale airbag-urilor, de-a lungul timpului, să poată să pătrundă umiditatea din cauza temperaturilor ridicate la care este supus habitaclul autovehiculului. Acest lucru poate face ca substanțele chimice din interior să se degradeze și capsa pirotehnică să se spargă în cazul unei declanșări a airbag-ului", se arată în notificarea transmisă ANPC.

Doar 8 mașini Toyota Proace sunt vizate, în cazul cărora este posibil ca apa să intre în cabină prin panourile de separare a cabinei de compartimentul motorului.

"În cazul în care se întâmplă acest lucru, apa ar putea ajunge la unele componente electrice, cum ar fi modulul airbag. În această situație există posibilitatea ca modulul airbag să nu funcționeze corespunzător și poate să declanșeze o detonare neașteptată airbag-ului", menționează sursa citată, potrivit Agerpres.

Campania se desfășoară pe costurile Toyota, iar clienții nu sunt implicați financiar.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel