Un criminal în serie, SURPRINS că nu a fost prins pentru peste 10 ucideri. „Nici nu am încercat să mă ascund”

Un ucigaș în serie care a luat viața a 14 femei și fete a spus că a fost foarte surprins că nu a fost prins mai devreme de oamenii legii.

Conform CNN, sud-coreeanul Lee Chun-jae a mărturisit că și-a ucis victimele în fața lui Yoon, singura persoană condamnată vreodată pentru una dinte aceste crime. Yoon, al cărui nume nu a fost publicat complet, a fost eliberat în 2008, după 20 de ani în închisoare pentru uciderea și violarea unei fete de 13 ani în 1988. Judecătorii încearcă acum să-i judece cazul din nou pentru a-i demonstra nevinovăția.

„Nu credeam că uciderile vor rămâne îngropate pentru totdeauna”, a transmis criminalul în serie în fața tribunalului. El a confesat poliției că a comis atrocitățile anul trecut, dar doar acum a vorbit public despre faptele sale. „Încă nu înțeleg. Crimele au avut loc în jurul meu și nici nu am încercat prea mult să ascund lucrurile așa că am gândit că voi fi prins imediat. Au fost sute de polițiști. Am dat de detectivi tot timpul, dar mereu m-au întrebat despre alte persoane, nu despre mine”, a transmis Lee Chun-jae.

Un factor important în desfășurarea evenimentelor a fost arestarea sa pentru violarea și uciderea cumnatei sale din 1994, când a fost și închis pe viață. În vârstă de 57 de ani acum, ucigașul în serie luase alte 10 vieți între 1986 și 1991, în Hwaseong.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel