Un bărbat a rămas blocat pe un pod din China, după ce vântul a spulberat panourile de sticlă din care era făcut / FOTO

Un bărbat a rămas blocat pe un pod din China, după ce vântul a spulberat panourile de sticlă din care era făcut / Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
Un bărbat a rămas blocat pe un pod din China, după ce vântul a spulberat panourile de sticlă din care era făcut / Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay

Un turist a rămas blocat pe un pod, la o altitudine de 100 de metri, din cauza vântului puternic care a spulberat panourile de sticlă care asigurau podeaua unui pod din China.

Un bărbat a rămas blocat pe un pod suspendat realizat din panouri de sticlă, în nord-estul Chinei, după ce vântul puternic a spulberat panourile transparente din jurul său. Bărbatul se afla pe podul de 100 de metri înălțime de pe muntele Piyan din orașul Longjing, iar vremea s-a înrăutățit brusc, a declarat departamentul local de turism.

Rafale de până la 150 km pe oră au dislocat mai multe panouri de sticlă, lăsând turistul blocat în jumătatea podului până când a putut fi salvat de pompieri, polițiști și personalul silvic și turistic la peste 30 de minute de la incident..

Fotografiile apărute pe rețelele de socializare îl arată pe bărbatul care se ținea de partea dură a podului, înconjurat de găuri cauzate de desprinderea panourilor de sticlă. Cu toate acestea, bărbatul a scăpat nevătămat, dar a fost trimis la spital pentru evaluare și consiliere, a informat presa de stat.

Clipe de groază pentru turist

Comentatorii au descris incidentul ca pe un „coșmar”. Unul a spus: „Atât de multe poduri de sticlă au fost construite în ultimii ani și sunt foarte populare printre turiști. Dar cum le putem asigura siguranța?”, au spus aceștia.

Podurile de sticlă sunt o atracție turistică populară în China, cu cele mai faimoase în parcul național Zhangjiajie, provincia Hunan, care se întinde într-un canion de 430 de metri, la 300 de metri altitudine. Mass-media de stat a raportat că guvernele locale pregătesc proiecte pentru a limita construcția lor, inclusiv standarde tehnice și recomandări împotriva construirii în zone cu risc seismic.

Vremea capricioasă a afectat mai multe părți din China în ultimele zile, afectând vacanțele turiștilor. Videoclipurile distribuite online au arătat alte poduri care se răsuceau și se roteau din cauza vântului puternic, iar luni după-amiaza autoritățile au avertizat cu privire la grindină, vânt și fulgere în Hubei.

De asemenea, stațiunea Piyan Mountain a fost închisă în așteptarea investigației, potrivit TheGuardian.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel