Un bărbat a murit după ce ambulanţierii nu au intrat în curte de teama unor... pechinezi

Foto cu caracter ilustrativ
Foto cu caracter ilustrativ

Un bărbat în vârstă de 72 de ani a murit pe holul casei, cu ambulanţa la poartă, după ce medicul care a intervenit la caz a solicitat intervenţia jandarmilor, de frica unor câini pechinezi.

Totul s-a întâmplat în municipiul Huşi, în noaptea de 6 spre 7 iulie, atunci când bărbatul de 72 de ani a sunat la 112 pentru a anunţa că se simte foarte rău şi nu poate respira, conform observator.tv. 

Pentru că îi era frică de alţi câini cu potenţial periculos ce s-ar fi putut afla în curte, medicul a decis să solicite intervenţia unui echipaj de jandarmi care să le faciliteze accesul în locuinţă.

Intervenţia, tardivă

După aproximativ zece minute, un echipaj de jandarmi s-a deplasat la locuinţa bărbatului de 72 de ani, care agoniza pe holul casei sale în aşteptarea medicilor. Astfel, medicul şi asistenta de la Ambulanţă au intrat în casă, însă a fost prea târziu.

Bărbatul care sunase la numărul de urgenţă 112 era în stop cardio-respirator, iar medicul a decis să nu îl resusciteze pentru că pacientul nu mai avea activitate cardiacă, iar în opinia sa resuscitarea ar reprezenta o 'profanare de cadavre'.

Medicul de la Ambulanţa Vaslui este acum subiectul unei anchete disciplinare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel