Un autoturism a plonjat în râul Argeș. ISU Giurgiu a intervenit cu un buldoexcavator

Sursă foto: Captură video ISU Giurgiu
Sursă foto: Captură video ISU Giurgiu

ISU Giurgiu a intervenit în cazul unui autoturism care s-a scufundat în râul Argeș. 

Un autoturism s-a scufundat în răul Argeș, iar în acest caz au intervenit cei de la ISU. Șoferul mașinii a reușit să se salveze. 

”Mobilizare de forțe, în această seară, pe barajul de la Mihăilești după ce un autoturism a căzut în râul Argeș. Din fericire, conducătorul auto a reușit să iasă la timp din mașina care s-a scufundat aproape în totalitate.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Mihăilești și Inspectoratului pentru Situații de Urgență București-Ilfov, cu autospeciala de scafandri, o autospecială dotată cu modul de descarcerare, o unitate de terapie intensivă mobilă, două autospeciale de primă intervenție și comandă și o ambulanță SMURD. Conducătorul auto a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Ca măsură de siguranță, scafandrii au verificat interiorul autoturismului și au constatat că în momentul în care s-a produs evenimentul șoferul era singur în mașină. Automobilul a fost scos din apă cu ajutorul unui buldoexcavator pus la dispoziție de Serviciul de Gospodărire a Apelor Giurgiu”, a scris ISU Giurgiu la postarea sa. 

Un boiler a ajuns pe mijlocul DN 15, la ieşirea din Piatra-Neamţ

Purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, locotenentul Irina Popa, a declarat că incidentul s-a produs în noaptea de marţi spre miercuri, în jurul orei 01,50. 'La ora 01,52 pompierii au fost înştiinţaţi prin apel la 112 despre producerea unui eveniment pe DN 15, la ieşirea din municipiul Piatra-Neamţ, ca urmare a unei explozii, neurmată de incendiu, la un operator economic.  

Ajunşi la locul solicitării, pompierii au constatat că la un operator economic, cu domeniu de activitate prelucrarea lemnului, a avut loc o explozie la un boiler metalic ce folosea în fluxul tehnologic specific.  

După producerea exploziei, boilerul a ajuns pe partea carosabilă', a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ. În urma incidentului, nicio persoană nu a fost rănită, iar boilerul nu a căzut pe niciun autovehicul.  

Pompierii au intervenit pentru asigurarea măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor şi pentru îndepărtarea boilerului de pe carosabil, notează Agerpres. Citește mai multe AICI.  

Doi morți și nouă răniți într-un accident în Vaslui

Autoritățile din Vaslui  au fost  în alertă, luni seara, în urma  unui accident rutier între Popeni și Murgeni, în care au fost implicate 11 persoane, dintre care două sunt decedate: un copil de 3 ani şi un adult. Autoritățile au  activat Planul Roșu de intervenție.  

Potrivit serviciului Ambulanței Vaslui, în accidentul rutier produs între Popeni și Murgeni au fost  mai multe victime, unele încarcerate.  

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Podul Înalt al Județului Vaslui au intervenit cu forțe și mijloace specifice, pentru descarcerare, deblocare, evaluare și acordare de îngrijiri medicale și transport la unități medicale specializate, pentru victimele unui accident rutier produs în localitatea Popeni, comuna Zorleni (ieșirea spre Murgeni). Citește mai multe și vezi lista victimelor AICI.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel