Ultimul Trib. Paula Chirilă vrea să ia pe insulă un bărbat care să facă și copii frumoși

Paula Chirilă
Paula Chirilă

Dorian Popa, Dima Trofim, Daniela Crudu, Sorana Darclée Mohamad, Ionuț Iftimoaie, Paula Chirilă și Sorin Brotnei vor pleca în Madagascar pentru o aventură exotică în "Ultimul Trib", în curând, la Antena 1. Pentru a rezista pe insula pustie, Paula Chirilă a mărturisit că ar lua cu ea un bărbat priceput la tot, inclusiv la făcut copii frumoși.

Pentru a fi pregătiți să reziste pe o insulă pustie, fiecare susține că ar avea însă nevoie de lucruri cât se poate de diferite, mai mult sau mai puțin practice:

• Ionuț Iftimoaie – "Dacă aș putea, aș lua cu mine telefonul mobil, să pot să țin legătura cu familia, ei sunt sursa mea de energie!".

• Daniela Crudu -"Telefonul, nu? Și pudra, și peria! Nu mâncare, oricum se strică!".

• Dorian Popa - "Există niște biscuiți foarte bogați în carbohidrați, pentru naufragiați, un mic biscuit face cât multe mese. Cred că mi-aș lua câțiva pentru că sunt foarte hrănitori! Mi-e groază de momentele acelea în care vom sta cu toții în cerc și vom discuta despre mâncare, pentru că sigur vor exista!".

• Dima Trofim – "Mi-e foarte greu să mă despart de telefon, știu, chiar e dependență, așa că o să încerc să țin post în toată această perioadă".

• Sorana – "De câte ori mi s-a adresat întrebarea aceasta, răspunsul meu eraDe această dată mă gândesc că toată lumea o să lupte pentru vila de lux, dar sincer eu mi-aș dori și experiența din teritoriul pustiu, așa că dacă aș putea, mi-aș lua o macetă și un chibrit, pentru că sincer nu am aprins niciodată focul cu pietre".

• Paula Chirilă – "Aș lua un bărbat priceput la toate pe o insulă pustie. Să știe să facă o căsuță, să cunoască toate plantele, fructele, legumele, să știe să facă un adăpost, să poată să pescuiască, să fie frumos, să arate bine și să facă și copii frumoși".

• Sorin Brotnei – "O macetă, fără doar și poate! Poți să construiești cu ea, să faci cu ea lucruri! Nu știu dacă m-ar ajuta să și mănânc, dar pe o macetă aș merge!".

"Ultimul Trib", noua provocare lansată de Antena 1 va trimite trei grupuri extrem de curajoase și de puternice într-o aventură într-un tărâm plin de pericole și de neprevăzut: Madagascar! Lor li se alătură, din postura de prezentator, actorul Octavian Strunilă!

Vezi și: Paula Chirilă, decizie în carieră: O să închin rugăciuni

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel