Ultimul Trib. Paula Chirilă vrea să ia pe insulă un bărbat care să facă și copii frumoși

Bianca Ştefan / 06 aug 2018 / 12:46 Salveaza PDF Comentarii
Paula Chirilă
Descriere foto: Paula Chirilă

Dorian Popa, Dima Trofim, Daniela Crudu, Sorana Darclée Mohamad, Ionuț Iftimoaie, Paula Chirilă și Sorin Brotnei vor pleca în Madagascar pentru o aventură exotică în "Ultimul Trib", în curând, la Antena 1. Pentru a rezista pe insula pustie, Paula Chirilă a mărturisit că ar lua cu ea un bărbat priceput la tot, inclusiv la făcut copii frumoși.

Pentru a fi pregătiți să reziste pe o insulă pustie, fiecare susține că ar avea însă nevoie de lucruri cât se poate de diferite, mai mult sau mai puțin practice:

• Ionuț Iftimoaie – "Dacă aș putea, aș lua cu mine telefonul mobil, să pot să țin legătura cu familia, ei sunt sursa mea de energie!".

• Daniela Crudu -"Telefonul, nu? Și pudra, și peria! Nu mâncare, oricum se strică!".

• Dorian Popa - "Există niște biscuiți foarte bogați în carbohidrați, pentru naufragiați, un mic biscuit face cât multe mese. Cred că mi-aș lua câțiva pentru că sunt foarte hrănitori! Mi-e groază de momentele acelea în care vom sta cu toții în cerc și vom discuta despre mâncare, pentru că sigur vor exista!".

• Dima Trofim – "Mi-e foarte greu să mă despart de telefon, știu, chiar e dependență, așa că o să încerc să țin post în toată această perioadă".

• Sorana – "De câte ori mi s-a adresat întrebarea aceasta, răspunsul meu eraDe această dată mă gândesc că toată lumea o să lupte pentru vila de lux, dar sincer eu mi-aș dori și experiența din teritoriul pustiu, așa că dacă aș putea, mi-aș lua o macetă și un chibrit, pentru că sincer nu am aprins niciodată focul cu pietre".

• Paula Chirilă – "Aș lua un bărbat priceput la toate pe o insulă pustie. Să știe să facă o căsuță, să cunoască toate plantele, fructele, legumele, să știe să facă un adăpost, să poată să pescuiască, să fie frumos, să arate bine și să facă și copii frumoși".

• Sorin Brotnei – "O macetă, fără doar și poate! Poți să construiești cu ea, să faci cu ea lucruri! Nu știu dacă m-ar ajuta să și mănânc, dar pe o macetă aș merge!".

"Ultimul Trib", noua provocare lansată de Antena 1 va trimite trei grupuri extrem de curajoase și de puternice într-o aventură într-un tărâm plin de pericole și de neprevăzut: Madagascar! Lor li se alătură, din postura de prezentator, actorul Octavian Strunilă!

Vezi și: Paula Chirilă, decizie în carieră: O să închin rugăciuni


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24