Ultimul Trib. Concurenții au plecat în Madagascar: Nu m-ar mira nimic

Bianca Ştefan / 08 aug 2018 / 11:10 Salveaza PDF Comentarii
Concurenții au plecat în Madagascar
Descriere foto: Concurenții au plecat în Madagascar

Cei 21 de concurenţi ai reality show-ului „Ultimul Trib" au pãrãsit România cu destinaţia Madagascar.

Primul care a ajuns în aeroport a fost chiar Dorian Popa, care nu a venit singur, ci însoţit de masa sa: „Abia aşteptam sã plec!" a mãrturisit Dorian, care a venit pregãtit atât fizic, cât şi psihic, pentru aventura exoticã în care porneşte. „Mi-am propus sã nu am nicio trãire negativã, nici mãcar o orã din cele multe zile pe care le vom petrece acolo. Chiar mi-am propus sã ridic moralul echipei mele!", a mai spus el, iar apoi a completat râzând: „Eu sper la un somn bun înainte de orice, când vom ajunge, dar nu m-ar mira nimic!".

Cu zâmbetul pe buze şi-a fãcut apariţia şi Daniela Crudu, care a reuşit performanţa de a depãşi limita bagajului de calã cu „doar" 10 kilograme. Întrebatã care au fost lucrurile de care nu s-a putut despãrţi, Daniela a povestit râzând: „Mi-am umplut geanta de cosmetice. Sper sã am timp sã le folosesc, cã doar nu le-am cãrat degeaba!". Concurenta are mare încredere în ea: „Mã vãd câştigãtoare, de asta am venit!".

(w670)

Rând pe rând, somnoroşi sau, dimpotrivã, plini de energie, concurenţii şi-au fãcut apariţia, însoţiţi de persoane dragi sau chiar animale de companie. Ba mai mult, pentru a se asigura cã norocul e de partea lor, unii dintre ei nu au uitat sã îşi strecoare în bagaje şi unul sau chiar mai multe talismane. „Mi-am luat cu mine poze, una cu mama şi cu tata, pe care o port mereu cu mine, şi una cu mine şi Cosmin, dar şi o iconiţã de la Mãnãstirea Tismana", le-a mãrturisit Sorana reporterilor, pentru ca mai apoi sã completeze: „Eu sunt convinsã de faptul cã noi ne-am fãcut bagajele frumos, ne-am luat cosmetice, dar n-o sã primim mai nimic la destinaţie!".

"Ultimul Trib", show adaptat după formatul ''Nomads''

"Ultimul Trib" este un show adaptat după celebrul format "Nomads". Trei triburi - unul de vedete, unul de sportivi și unul compus din oameni de rând - vor fi trimise în Madagascar, unde vor fi supuse unei aventuri exotice, care le va pune la încercare atât abilitățile sociale, cât și cele fizice. În ciuda personalităților complet diferite ale membrilor, fiecare trib va trebui să își dovedească puterea de a rezista sub impactul șocului cultural, dar și sub presiunea eforturilor fizice.

Vezi și: Compromisuri pentru Madagascar! Sorin Brotnei își lasă acasă soția însărcinată!Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26