EXCLUSIV  Uitați de valul 4 COVID, avem ”Sectorul 1, valul 4 de gunoaie”. Ciuvică, comentariu tare după scandalul de la Primărie

Mugur Ciuvică
Mugur Ciuvică

Mugur Ciuvică a comentat, miercuri, la DCNewsTV, cel mai nou scandal de la Sectorul 1.

A fost scandal la o ședință care a avut loc, miercuri, la Primăria Sectorului 1. Doi consilieri locali din partea PSD ar fi sunat la 112 deoarece nu ar fi fost primiţi la şedinţa cu privire la tema deşeurilor. La şedinţa de la sediul Primăriei Sectorului 1, au fost invitaţi prefectul Capitalei, Alin Stoica, primarul general, Nicuşor Dan, şi primarii de sector.

„Așa am auzit și eu. Nu știu alte amănunte, dar pare foarte verosimilă știrea, pentru că e în sensul în care se mișcă Primăria de când cu doamna Clotilde Armand. Am înțeles că astăzi făceau ei o mare ședință, și cu prefectul, și cu Nicușor Dan cred, ca să discute despre gunoaie. În condițiile acestea, înțeleg că s-au dus și cei de la PSD pe care doamna nu i-a mai primit. Acum nu știu, să vedem”, a spus Mugur Ciuvică, miercuri, în cadrul unei noi ediții a emisiunii „Miercurea Neagră” de la DCNewsTV.

„E ca și cum Ludovic Orban i-ar interzise PSD-ului să intre în Parlament”, a spus, ulterior, Bogdan Chirieac.

„Da! Sigur că e o demență, dar ce să zic... Față de alte lucruri, pare chiar ușor de culoare așa. Tot se agită lumea cu valul 4, dar avem Sectorul 1, valul 4 de gunoaie! Gunoaiele au o evoluție cum are Covidul. Mai cresc, mai scad. Acum, sunt iar pe val”, a spus Mugur Ciuvică. „Mi se pare mult mai grav decât treaba cu cei doi consilieri. Poate rezolvă la 112”, a adăugat acesta.

„Dar cu gunoaiele nu văd o rezolvare și deja e penibil! E vorba, cumva, de tot Bucureștiul. Mizeria se extinde”, a conchis acesta. 

VIDEO cu emisiunea de la DCNewsTV: Tensiuni în Guvern, lupte în PNL, miza scandalurilor, dezvăluite de Ciuvică și Chirieac

Amintim că prefectul Capitalei, Alin Stoica, vorbise recent despre problema gunoaielor din Sectorul 1, în contextul convocării de către Clotilde Armand a şedinţei de lucru pe această temă. 

Întrebat ce părere are despre situaţia din Sectorul 1 şi dacă s-a mai plimbat pe străzi, prefectul a răspuns astfel: „Da, m-am plimbat. Nu arată deloc bine din punctul de vedere al curăţeniei, este evident că lucrurile trebuie să stea mai bine. Din informaţiile pe care le am, Sectorul 1 negociază cu prestatorul de servicii de salubrizare. O primă problemă a fost depăşită, colectarea gunoiului menajer, acum urmează curăţenia stradală, adică măturat, spălat, strâns gunoiul din pubele. Lucrurile vor intra în normal după ce se finalizează negocierile. Nu este un risc epidemiologic acolo. Dacă ar fi existat, DSP atrăgea atenţia. Nu s-a pus problema că ar fi un pericol iminent la adresa sănătăţii populaţiei. Sigur, există problema rozătoarelor, nu o putem nega. Ea a luat naştere din cauza acelor măsuri care nu s-au luat la timp, dar acum există un plan de acţiune care a fost deja pus în aplicare şi sperăm să se rezolve această problemă în perioada următoare. Şi inclusiv în ceea ce priveşte ţânţarii şi căpuşele.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel