Coronavirus - COVID 19
România în stare de alertă
-
confirmate
-
vindecate
-
decese
Sună-ne (Luni - Vineri, 09:00 - 18:00) sau scrie-ne la numărul 0772.264.642 sau la adresa de e-mail [email protected] și pune intrebări despre coronavirus, situații sociale, medicale, suport psihologic. Semnalează situații deosebite.

UITĂ de rețeta clasică pentru salata de icre! Cum îi poți surprinde pe toți

Salată de icre
Salată de icre

Icrele, potrivit nutriționistului Mihaela Bilic, din punct de vedere nutritiv, au numeroase beneficii.

„Și simțurile sunt impresionate, de la consistența cremoasă/onctuoasă a salatei de icre, la senzația crocantă a bobițelor de icre care plesnesc între dinți. Dpdv nutritiv, avem multe beneficii: icrele sunt bogate în proteine, minerale (fosfor, seleniu, zinc, magneziu), vitamina D și cantități mari de Omega 3, alături de alți acizi grași mono și poli-nesaturați (28%lipide). În câteva grame de produs avem o concentrație mare de elemente valoroase, pentru că și icrele sunt în final ouă de pește, deci Natura a pus în ele tot ce-i mai bun.

Singura condiție e să nu le "înnecăm" noi în ulei. Încercați să le consumați cât mai puțin prelucrate, așa "crude", cu un pic de pâine prăjită, unt și zeamă de lămâie - sunt prea prețioase să le "ascundeți" în mult ulei și/sau griș, după rețeta clasică neinspirat denumită "salată de icre".

Icrele sunt un fel de esență de nutrienți prin urmare, ca și în cazul parfumurilor, orice esență se pune în flacoane mici - în cazul nostru în porții mici", a scris Mihaela Bilic pe contul de Instagram.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play








Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


nxt.24
YesMy