Turneul ATP de la Beijing - Thiem, prea puternic pentru Murray

Tenismanul britanic Andy Murray, fostul număr unu mondial, care încearcă să revină în top după ce i-a fost implantată o proteză la şold, în luna ianuarie, s-a oprit în sferturile de finală la turneul ATP de la Beijing, fiind învins în două seturi, 6-2, 7-6 (7/3), de austriacul Dominic Thiem, într-o partidă disputată vineri.

Thiem, ocupantul locului 5 în clasamentul ATP, îl va înfrunta în turul următor pe rusul Karen Hacianov (nr.9), care a dispus în trei seturi, 3-6, 6-3, 6-1, de italianul Fabio Fognini.

Andy Murray (32 ani), triplu campion de Mare Şlem, care a trecut în primele două tururi la Beijing de italianul Matteo Berrettini şi de britanicul Cameron Norrie, ocupă în prezent locul 503 în clasamentul mondial.

Scoţianul pare să-şi fi recăpătat nivelul tehnic, tactic şi mental, dar mai are de lucrat la capitolul fizic, fiind încă insuficient de bine pregătit pentru a disputa trei meciuri consecutive la acest nivel.

El a câştigat săptămâna trecută, la Zhuhai, primul său meci de simplu după operaţia efectuată la începutul anului, în faţa americanului Tennys Sandgreen, dar s-a confruntat apoi cu probleme fizice în turul al doilea, înclinându-se în faţa austriacului Alex De Minaur.
AGERPRES 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel