Turneul ATP de la Basel. Roger Federer, învingător în cel de-al 1.500-lea meci din cariera sa

Tenismanul elveţian Roger Federer a disputat luni seara cel de-al 1.500-lea său meci în circuitul ATP, învingându-l în două seturi, 6-2, 6-1, pe germanul Peter Gojowczyk, în primul tur al turneului de la Basel, dotat cu premii totale în valoare de 2.082.655 euro.

Federer (38 ani) este principalul favorit al competiţiei din oraşul său natal, pe care a câştigat-o de nouă ori până acum. El a obţinut luni a 1.232-a victorie din cariera sa, pe parcursul căreia a înregistrat 268 de înfrângeri. Campionul din Ţara Cantoanelor se va lupta pentru un loc în sferturile de finală cu câştigătorul meciului dintre moldoveanul Radu Albot şi sârbul Dusan Lajovic.

Într-un alt meci din primul tur al turneului de la Basel, germanul Jan-Lennart Struff a dispus cu 6-4, 6-2 de sârbul Miromir Kecmanovic, iar în optimi îl va avea ca adversar pe elveţianul Henri Laaksonen, beneficiarul unui wild card, care a reuşit să-l elimine pe favoritul numărul 8, francezul Benoit Paire, în faţa căruia s-a impus cu 6-3, 7-5. Rezultate - turul 1: Roger Federer (Elveţia/N.1) - Peter Gojowczyk (Germania) 6-2, 6-1 Henri Laaksonen (Elveţia) - Benoit Paire (Franţa/N.8) 6-3, 7-5 Jan-Lennard Struff (Germania) - Miomir Kecmanovic (Serbia) 6-4, 6-2 Alex De Minaur (Australia) - Hugo Dellien (Bolivia) 6-1, 7-5, scrie Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel