Turcan: Consens pe scena politică. PSD a validat

Raluca Turcan
Raluca Turcan

Discursul Opoziţiei a fost validat din interiorul PSD, clasa politică îndreptându-se spre un consens în ceea ce priveşte faptul că preşedintele PSD, Liviu Dragnea, "este cel mai mare pericol pentru România", susţine prim-vicepreşedintele PNL Raluca Turcan.

"Evenimentele recente ne arată din nou că PSD e un partid incapabil să se reformeze. Cât de mare trebuie să fie dezastrul provocat de Liviu Dragnea şi de cel de-al treilea Guvern personal al domniei sale ca PSD să ia măsuri?", a scris Turcan, duminică pe Facebook.

Potrivit acesteia, lideri importanţi ai PSD au confirmat afirmaţiile sale în ceea ce priveşte abuzurile şi incompetenţa actualei guvernări.

"Observăm totuşi că discursul Opoziţiei a fost validat din interiorul PSD. Tot ce am susţinut cu privire la abuzurile şi incompetenţa acestei guvernări a fost confirmat de declaraţiile publice ale unor lideri importanţi ai PSD. Ne îndreptăm spre un consens pe scena politică: Liviu Dragnea este cel mai mare pericol pentru România", a afirmat Turcan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel