EXCLUSIV  ”Tudorel Toader va fi FORȚAT să-și dea DEMISIA”. SCENARIUL ZILEI- VIDEO

Ministerul Justiției, proiect de lege lansat în dezbatere publică
Ministerul Justiției, proiect de lege lansat în dezbatere publică

Deputatul independent Remus Borza a afirmat, în ”Borza Analytica” de la DCNews, că ministrul Justiției, Tudorel Toader, va fi indecis în ceea ce o privește pe Laura Codruța Kovesi, procurorul-șef al DNA. Totodată, el consideră că ministrul va fi forțat să demisioneze. 

”Cel mai probabil o va lăsa în coadă de pește. Va spune că mai așteaptă rapoarte de la Inspecția Judiciară, că așteaptă un raport al procurorului general. Va spune că va veni probabil peste o lună să prezinte o situație de sinteză, care să prezinte atât activitatea Ministerului Public cât și a Ministerului Justiției. Va spune că sunt anumite deficiențe care trebuie corectate în DNA, dar care nu sunt suficiente pentru a propune o măsură extremă, a  revocării.” a spus deputatul independent. 
 
 
Previziune explozivă: Toader, DEMISIA

”Foarte probabil, zilele următoare să ne așteptăm la o demisie din partea ministrului. Va fi forțat să-și dea demisia, nici alianța PSD-ALDE nu-și va permite să-l demită. Prejudiciul de imagine va fi prea mare, dar vor avea suficiente argumente încât să-i ceară ministrului Justiției demisia, oricum nu moare de foame, e rectorul Universității `Alexandru Ioan Cuza` din Iași” a mai afirmat deputatul independent Remus Borza. 

VEZI AICI INTERVIUL INTEGRAL

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel