Tudorel Toader, mesajul 4: Pentru cei care nu pot înţelege

Mihai Ciobanu / 22 oct 2018 / 14:37 Salveaza PDF Comentarii
Tudorel Toader
Descriere foto: Tudorel Toader

Tudorel Toader a publicat pe Facebook mesajul cu numărul 4. 

Tudorel Toader, ministrul Justiţiei, a publicat cel de-al patrulea mesaj pe pagina sa de Facebook. Ca o noutate, acesta va fi şters abia peste o zi şi nu peste o oră aşa cum s-a întâmplat cu celelalte trei.

Iată mesajul transmis de Toader: "Raspuns pentru cei care nu pot sa inteleaga mecanismele statului de drept: ......pauza de documentare!

PS: mesajul va fi sters peste o zi !"

Tot luni, pe Facebook, ministrul a mai venit cu o serie de precizări. El a arătat că modificările survenite prin OUG pentru modificarea legilor Justiţiei nu au fost luate în discuţie de Comisia de la Veneţia. "Răspuns pentru cei ce nu vor să înţeleagă: Comisia de la Veneţia nu a luat în discuţie modificările survenite prin OUG pentru modificarea legilor Justiţiei. Un astfel de aviz ar urma să fie adoptat la plenara din decembrie 2018!", a spus Toader. 

Totodată, el afirma că un membru titular al Comisiei de la Veneţia nu poate să vorbească în numele Guvernului din care, eventual, face parte. ''Un membru titular al Comisiei de la Veneţia nu poate să vorbească în numele Guvernului din care, eventual, face parte. În caz contrar, ar participa într-o dublă calitate!", susţinea Tudorel Toader pe Facebook. 

La finalul fiecărei postări, acesta spunea: "PS - mesajul va fi şters peste o oră!". 


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24