Trucuri simple care vor adăuga valoare casei tale

FOTO: Pexels / Imagini de arhivă
FOTO: Pexels / Imagini de arhivă

Casele trebuie să fie locuite, dar aspectul uzat, din păcate, nu atrage mulți cumpărători.

 

Când este timpul să vinzi, renovările sunt mai puțin despre modul în care îți dorelti să arate rezultatul final și mai mult despre cât de atractivă poate arăta casa ta.

Ryan Ninnis de la Foxtons spune: „Prezentarea unei case stilate, bine proiectate și funcționale pentru cumpărători este o modalitate cheie de a vă diferenția și de a vă vinde rapid proprietatea.”

„Vedem în mod regulat creșteri ale valorii de 15-20% pentru proprietarii care au făcut îmbunătățiri la locuințe care se adresează cerințelor pieței locale.”

Astfel, am enumerat câteva moduri ieftine și ușoare prin care vă puteți face casa mai atractivă.

Vopsește-ți faianța

Potrivit expertului imobiliar Bramleys, 20% dintre cumpărătorii pentru prima dată a-i unei case ar fi descurajați de o baie sau bucătărie învechită.

Cu toate acestea, placarea și înlocuirea unităților pot fi costisitoare - mai ales dacă vindeți și aveți o varietate de costuri cu care să faceți față.

Kelsey Heinrichs, care conduce blogul de interioare Home With Kelsey, și-a reînnoit bucătăria vopsind gresia în loc să o înlocuiască.

Ea a ajuns să folosească aproximativ patru straturi de vopsea, realizând că o rolă a dat un finisaj mult mai neted decât o pensulă.

„Nu uitați să folosiți bandă de vopsit în jurul plăcilor și să șlefuiți ușor ( folosind hârtie abrazivă cu granulație de 240) între fiecare strat de vopsea pentru a îndepărta orice fibră/păr care s-ar putea lipi de vopsea în timp ce fiecare strat se usca”, a adăugat Kelsey.


Ascunde-ți centrala, nu e nevoie să o prezinți ca la o expoziție

În crearea acestei case de vis imaginare pentru vizitatori, poate doriți să ascundeți aparatele complet inestetice, precum boilerul sau centrala. Credeți-ne pe cuvânt, nu mai impresionează pe nimeni în 2022 că apartamentul sau casa are centrală, iar o încăpere dedicată v-ar costa extrem de puțin.

Poți construi un cadru din lemn în jurul unității și să lipești pe acesta niște bandă MDF pentru a crea o cutie. 

Apoi poți construi o cutie cu trei fețe care se încadrează peste conductele de sub cazan, astfel încât să fie ascunsă, dar ușor de accesat pentru instalatori, dar și în timpul curățării.


Transformă spațiul nefolosit în spațiu de birou

Michael Reading, expert în proprietăți și construcții de la Housetastic, spune: „Mulți cumpărători care cercetează piața pentru prima lor locuință caută mai mult spațiu, poate un dormitor suplimentar pe care apoi să-l transforme în propriul birou.”

„Aceștia lucrează în special de acasă, prin urmare, nu au de ales decât să-și încorporeze munca în cadrul locuinței.”

Dacă aveți o cameră de birou care găzduiește în prezent toate hainele suplimentare și un pat pentru oaspeți, puneți un birou și un scaun pentru a le arăta spectatorilor cum poate fi folosit ca birou de acasă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel