Tribunalul unde este judecată Simona Halep în cazul de dopaj are camere de retragere, care pot fi folosite pentru "relaxare sau război"

Facebook Simona Halep
Facebook Simona Halep

Simona Halep este audiată la Londra în scandalul de dopaj, ceea ce înseamnă că ar putea curând să afle şi decizia organismelor internaţionale în ceea ce priveşte posibila ei suspendare. 

"Camerele de retragere, care pot fi folosite ca săli de relaxare sau de „război”, sunt disponibile în tot Centrul. Acum avem flexibilitatea de a putea reconfigura și aceste camere, astfel încât să poată găzdui mai multe persoane. Toate camerele pot fi amenajate într-o varietate de feluri, în funcție de cerințele dumneavoastră specifice. Toate camerele sunt izolate fonic la un nivel foarte înalt, dotate cu aer condiționat și bine iluminate (există lumină naturală în toată clădirea, precum și iluminare excelentă) și sunt dotate cu cablaj complet, permițând transmisii de voce și date.

Camerele sunt securizate și private, iar confidențialitatea este o prioritate. De asemenea, oferim facilități de lucru private și luxoase pentru judecători și mediatori, inclusiv noua noastră zonă privată. S-a avut grijă să se asigure rafturi ample. Camerele sunt mobilate cu mese puternice, mari și scaune confortabile și sunt decorate astfel încât să ofere o atmosferă plăcută”, sunt descrise în detaliu, pe site-ul tribunalului de la Londra, condițiile în care se desfășoară procesul.

Cazurile de dopaj se judecă, de regulă, într-o zi. Nu şi la Halep 

ITIA a anunţat de ce e diferit cazul Simonei Halep. 

"ITIA folosește organismul independent de arbitraj sportiv Sport Resolutions pentru a-și desfășura audierile, iar comisia este de obicei alcătuită din până la trei experți juridici, fără legături cu niciuna dintre părți.

O audiere poate avea loc de la distanță sau în persoană și are loc de obicei pe parcursul unei zile – deși poate fi mai lungă dacă este un caz deosebit de complicat sau disputat”, a precizat ITIA, conform Prosport.

Simona Halep este suspendată provizoriu din octombrie 2022, după ce a fost depistată pozitiv la substanţa Roxadustat. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel