Trei luni de când Halep nu a mai evoluat în circuitul profesionist de tenis

Simona Halep Facebook
Simona Halep Facebook

Pe 12 august se împlinesc trei luni de când Simona Halep nu a mai evoluat în circuitul profesionist de tenis, în urma accidentării din meciul cu Angelique Kerber, la Openul de la Roma. Revine însă pe terenul de tenis la turneul WTA 1000 de la Montreal, de pe poziția 13 WTA.

România este reprezentată în Canada, pe lângă Simona Halep, și de Sorana Cîrstea, care a reușit să se califice în turul doi al turneului de la Montreal, după ce a trecut de sportiva americană Alison Riske, în două seturi, cu 6-3, 6-4.

Sorana Cîrstea o va întâlni în șaisprezecimi pe Viktoria Azarenka (15 WTA), din Belarus, favorită numărul 8, care a avut liber în primul tur. Meciul este programat în noaptea dinspre marți spre miercuri, la ora 3.00 (Ora României).

Tot după un prim tur liber, va intra în competiție și Simona Halep (13 WTA), favorită numărul 6 a turneului. Ea va întâlni câștigătoarea din meciul dintre americana Danielle Rose Collins (28 WTA) și jucătoarea elvețiană Jil Belen Teichmann (65 WTA), cel mai probabil joi dimineața.

Simona Halep a coborâtk începând de lunik pe locul 13 WTA, întrerupând un șir de 373 de săptămâni (7 ani și jumătate) de prezență în top 10 mondial.

În 27 ianuarie 2014, Simona Halep intra în top 10 al clasamentului mondial feminin, unde a reuşit să se menţină timp de 373 de săptămâni. Performanţa ei reprezintă cea de a 8-a cea mai lungă serie de săptămâni neîntrerupte în top 10 de la înfiinţarea clasamentului WTA (noiembrie 1975).

Mesajul antrenorului său pentru un nou început

„Bună ziua, Simo. Bună ziua, Montreal. Am ajuns într-o zi frumoasă, în care echipa voastră de fotbal feminin strălucește la Jocurile Olimpice”, a scris antrenorul Darren Cahill.  Turneul de la Montreal începe astăzi, 9 august, și este primul la care jucătoarea româncă va participa dupa accidentare și nuntă.

Halep a anunţat că nu a văzut niciun meci de la turneul de tenis de la Olimpiadă

„M-am uitat la Jocurile Olimpice, dar nu m-am uitat la tenis, să ne înțelegem. M-a durut prea tare retragerea. Mi-am dorit tare mult, în ultimii doi-trei ani m-am gândit mult la Jocurile Olimpice și îmi doream să ajung și eu să am o medalie.

Din păcate, m-am retras de la Roland Garros și Wimbledon, a fost o tristețe mare, dar a fost și mai mare după ce m-am retras de la Jocurile Olimpice”, a spus Simona Halep, potrivit Antena Sport. Simona Halep nu a participat la Jocurile Olimpice din cauza unei accidentări.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel