Tragedie în Vâlcea. O fată de 12 ani a murit după ce a fost luată de o viitură

O fată de 12 ani, surprinsă de o viitură pe un pârâu din comuna Lădeşti, a fost găsită inconştientă.

UPDATE:  Fata de 12 ani surprinsă de o viitură pe un pârâu din localitatea Lădeşti, găsită inconştientă de către echipele de căutare, a murit, iar localnicul dat dispărut, despre care iniţial s-a crezut că este tatăl minorei, este în continuare căutat, informează reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea şi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea. 

O fată de 12 ani, căutată de poliţişti şi pompieri după ce a fost surprinsă de o viitură pe un pârâu din comuna Lădeşti, a fost găsită inconştientă şi i se aplică manevre de resuscitare, iar tatăl ei, care plecase să o caute, este dat dispărut, au anunţat, duminică seara, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) şi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea. 

Fata a fost surprinsă de viitură pe pârâul Bârlui din comuna Lădeşti, care s-a umflat în urma ploilor abundente. După ce a fost anunţat faptul că minora a fost surprinsă de ape, în căutarea ei au plecat echipaje de pompieri şi poliţişti, copila fiind găsită inconştientă. Echipajele medicale prezente la faţa locului efectuează manevre de resuscitare, relatează Agerpres. 

Potrivit ISU Vâlcea, a fost dat dispărut şi tatăl fetei, care plecase să o caute. În zonă acţionează zeci de pompieri şi poliţişti. Pârâul are un debit mărit din cauza ploilor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel