Tragedie în lumea filmului

Regizorul britanic Robin Hardy, cunoscut pentru filmul "The Wicker Man", cu Christopher Lee în rol principal, a murit la vârsta de 86 de ani, anunţă bbc.com.

Lungmetrajul din 1973, care a reprezentat şi debutul său regizoral, spune povestea sergentului de poliţie Howie, interpretat de Edward Woodward, care este trimis în căutarea unei fete pe insula fictivă Summerisle, conform news.ro.

Robin Hardy, care a regizat şi o continuare a cunoscutei pelicule, "The Wicker Tree", în 2011, bazat pe romanul său "Cowboys for Christ", a încetat din viaţă vineri, au confirmat pentru BBC apropiaţi ai familiei.

Anul trecut, regizorul afirma că îşi doreşte să realizeze un al treilea film "The Wicker Man", ca omagiu adus lui Sir Christopher Lee.

Născut pe 2 octombrie 1929, în Surrey, Anglia, filmografia lui Robin Hardy cuprinde doar trei lungmetraje - "The Wicker Man" (1973), "The Fantasist" (1986) şi "The Wicker Tree" (2011). Pentru acestea două din urmă a scris şi scenariul şi a colaborat cu regizoarea Zelda Baron, pentru care a scris povestea filmului "Forbidden Sun" (1989).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel