Toni Grecu, critic la adresa emisiunilor "Visuri la cheie" și "Ferma vedetelor", de la Pro TV

Șeful umoriștilor de la "Serviciul Român de Comedie", Toni Grecu, a criticat dur modul în care Pro TV adaptează la piața din România formatul original al unor emisiuni de succes din străinătate, precum "Visuri la cheie" sau "Ferma vedetelor".

"Nu-mi place "Visuri la cheie". E o emisiune bazată pe emoție, dramă și sărăcie. În țările din străinătate, unde se face ea și se plânge și acolo, nu se plânge de milă. La ei e un altfel de montaj, o altă abordare. La noi se trage prea mult de momentul final și se pune accent pe sărăcie. Nu-mi plac emisiunile lungi în care se trage de momentul zero până umplem noi batistele cu lacrimi. Dar uite că la noi prind pentru că așa e românul. El se uită la televizor și vrea să-și ia gura de oxigen din drama altuia. Să spună la sfârșit: "Băi băiatule, la alții e mai rău decât la mine", a declarat Toni Grecu pentru WOWbiz.ro.

Umoristul a lnsat critici și la adresa producției "Ferma vedetelor", care va avea premiera în luna martie, cu Iulia Vântur în postura de prezentator.

"Emisiunea asta cu "Ferma", asta pe care o va face Pro-ul, e nebunie curată cu ea în străinătate. La noi însă o să fie altfel. Știu formatul internațional și văd diferențele. Afară se joacă pe bune și în ea apar oameni simpli, necunoscuți, care chiar fac eforturi să rămână în show. Este o emisiune pentru după-amiaza, nu de prime-time. La noi însă, ca să prindă la public o vor face cu vedete. O pun pe X să mulgă vaca, pe Y să dea cu sapa și noi trebuie să ne distrăm de situația în care se află. Mare fâs! Aaa, și mai e ceva: afară "Ferma" nu are prezentator, iar la noi au pus-o pe Iulia Vântur!", a conchis Toni Grecu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel