Tomac, ironic către "deputatul Victor Ponta"

ponta-victor
ponta-victor

O scrisoare deschisă a Partidului Mișcarea Populară, semnată Eugen Tomac, i se adresează nu premierului, ci deputatului Victor Ponta sau Victor Viorel Ponta, așa cum Opoziția îl numește pe acesta de ceva timp. 

Eugen Tomac i se adresează premierului, în calitatea lui de "reprezentant al gorjenilor în Parlamentul României", pentru că a "observat că pozițiile dumneavoastră nu sunt întotdeauna convergente cu cele ale premierului Victor Ponta".

Președintele PMP îl roagă să susțină cinci proiecte, pe care "domnul prim-ministru, din motive necunoscute, le respinge sau tergiversează".

Aceste cinci proiecte sunt: "scăderea taxelor consulare pentru cetățenii din Republica Moldova care aplică pentru cetățenia română, introducerea în noul proiect al Constituției, revizuit de domnul Crin Antonescu, a rezultatelor referendumului din 2009, votul prin corespondență pentru românii cu drept de vot care trăiesc în afara granițelor, proiectul de lege privind reorganizarea administrativ-teritorială, o nouă lege a sectorului sanitar".

"Cunoscând influența pe care o aveți asupra premierului Victor Ponta, vă rog, domnule deputat Victor Ponta, să folosiți toate mijloacele pe care le aveți la îndemână, ca deputat al USL, pentru a-l convinge pe primul-ministru de importanța acestor acte normative pentru România", conchide Tomac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel