Ţiriac dorește jucătoare de top la București. Problema turneului BRD Bucharest Open

Ion Ţiriac a explicat joi care este, din punctul său de vedere problema turneului de tenis de la București de nu aduce vedetele din tenisul mondial.

Ion Ţiriac, preşedintele Federaţiei Române de Tenis, a declarat, joi seara, că principala problemă a turneului feminin BRD Bucharest Open, care se desfăşoară în aceste zile la Arenele BNR din Capitală, este data de disputare.

"Şi un turneu de 250.000 de dolari e bun pentru România. Problema mare a acestui turneu este data de disputare şi suprafaţa. Dar chiar dacă ar fi suprafaţa de hard, eu nu cred că ai găsi aici alte jucătoare decât cele care au pierdut în turul 1 şi 2 la Wimbledon sau care nu au jucat", a spus Ţiriac.

"Ideal ar fi, dacă e să fie pe zgură, să se joace în aprilie, ca şi turneul băieţilor... sau dacă se schimbă pe hard, să fie undeva la începutul lunii august", a adăugat Ţiriac.

Turneul feminin de tenis BRD Bucharest Open, dotat cu premii totale de 250.000 dolari, se desfăşoară începând cu anul 2014 la Arenele BNR din Capitală, competiţia fiind închiriată de Federaţia Română de Tenis de la maghiarul Jeno Marky, proprietarul licenţei.

Citește și: Ion Țiriac, sarcastic cu Dinamo. Andi Moisescu l-a provocat, în fața Simonei Halep

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel