Urmărește emisiunea live


Timiş: Altercaţie între un licean instituţionalizat şi un profesor

Inspectoratul Şcolar Timiş aşteaptă înregistrările de pe camera de vederi pentru a lua măsuri, după ce a aflat din presă că la Liceul 'Aurel Vlaicu' din Lugoj a avut loc, miercuri, într-o pauză, o altercaţie între un elev instituţionalizat şi un profesor.

'Incidentul a avut loc în pauză, în cursul zilei de ieri (nu am primit încă informarea scrisă). Camerele de filmat au surprins altercaţia dintre profesor şi elev. Din cele relatate de doamna director, profesorul urmează să fie introdus în Comisie de cercetare disciplinară. Din filmare, din câte mi-a relatat doamna directoare, se înţelege că primul care a lovit a fost colegul nostru.

Precizez că nu am văzut încă filmarea şi nu pot confirma în mod sigur cele relatate de doamna director. Aştept, sub semnătură, informarea doamnei director. Ambii se pare că s-au lovit reciproc. Tânărul este în clasa a IX-a, este în plasament, din câte am înţeles, repetent, venit din Timişoara, probabil ca instituire a formei de plasament', a declarat, joi, şefa Inspectoratului Şcolar Timiş, Aura Danielescu. Potrivit acesteia, este vorba despre un copil cu multe probleme variate, nu doar de disciplină, informează Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel