"The lamb and flag", local deschis în 1566, închis din cauza COVID-19

Localul The Lamb and the Flag, ÎNCHIS din cauza pandemiei. Sursa: Pixabay
Localul The Lamb and the Flag, ÎNCHIS din cauza pandemiei. Sursa: Pixabay

Localul "The Lamb and Flag", frecventat de autorul "Lord of the Rings", J.R.R. Tolkien, şi de prietenul său C.S. Lewis, care a scris "The Chronicles of Narnia", a suferit pierderi dezastruoase ale veniturilor de la începutul pandemiei.

Pubul a fost deschis pentru prima dată în 1566 şi a fost mutat la locaţia sa actuală de pe St Giles, o arteră din centrul oraşului Oxford, în 1613. El este deţinut de St John's College, unul dintre cele 45 de colegii care formează Universitatea Oxford.

"The Lamb and Flag, ca multe alte afaceri din industria ospitalităţii, a fost puternic afectat de pandemie", a declarat Steve Elston, trezorier adjunct al St. John's, într-un comunicat, anunţând că pubul se va închide pe 31 ianuarie.

"Cifrele de afaceri din ultimele 12 luni au arătat că pubul nu este în prezent viabil din punct de vedere financiar", a mai spus el.

Anglia s-a aflat în lockdown în lunile martie, aprilie, mai şi iunie anul trecut, şi apoi din nou în noiembrie, şi se află sub un al treilea lockdown din 5 ianuarie.

Numit după simboluri asociate în mod tradiţional cu Sf. Ioan Botezătorul, "The Lamb and Flag" (Mielul şi Steagul) ar fi fost frecventat de marele scriitor Thomas Hardy, care şi-a plasat parţial acţiunea romanului său "Jude the Obscure" într-un Oxford fictiv numit Christminster.

Din 1997, St John's College a folosit profiturile generate de bar pentru a finanţa burse pentru studenţi. St John's College a afirmat că cei care primesc burse nu vor fi afectaţi de închiderea barului şi instituţia va finanţa în mod direct viitoarele burse, scrie Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel