Adevărata relație dintre Prințesa Diana și sora lui Charles, Prințesa Anne. Secretele, dezvăluite de experții regali

Experții regali au făcut dezvăluiri despre relația dintre Prințesa Diana și sora Prințului Charles, Prințesa Anne, după apariția noului sezon "The Crown".

Serialul The Crown a readus în atenția publicului din întreaga lume detalii și secrete ale Familiei Regale britanice pe care probabil le-ar fi vrut uitate. Ultimul sezon lansat pe platforma Netflix are în prim-plan povestea dintre Prințesa Diana și Prințul Charles, presărată cu mai multe certuri, neînțelegeri și prejudecăți. 

Prințul Charles a cunoscut-o pe Diana prin intermediul surorii acesteia, Lady Sarah: "Era o adolescentă de 16 ani foarte veselă, amuzantă şi atrăgătoare", a spus Prințul de Wales la un moment dat, despre întâlnirea cu Lady Diana. 

Actorul Josh O’Connor, care-l interpretează pe Charles în sezonul 4 al serialului, susţine că acesta era un singuratic până s-o întâlnească pe Diana: "În momentul în care ajunge în ziua nunţii lui, este convins că face ceea ce trebuie. Asta în ciuda celebrei lui fraze din cadrul interviului de după logodnă, când, întrebat dacă el şi Diana sunt îndrăgostiţi, Charles a răspuns: Orice ar însemna chestia asta... îndrăgostiţi", citează okmagazine.ro.

Tensiuni între Diana și sora lui Charles, Prințesa Anne

Deși serialul The Crown o prezintă pe sora mai mică a lui Charles, Prințesa Anne, doar nemulțumită de faptul că Prințesa Diana o eclipsa, în realitate, relația dintre cele două a fost extrem de tensionată. Mai mult, Prințesa Anne, preferata tatălui, era frustrată de faptul că părintele ei începuse să o placă pe aleasa lui Charles.

Experții regali susțin că Anne o considera prostuță și slabă pe Diana și ura felul în care aceasta se folosea de presă pentru a se promova. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel