Tenis: Trei românce, în semifinalele turneului ITF de la Focşani

Trei românce, Andreea Amalia Roşca, Andreea Mitu şi Ioana Gaşpar, s-au calificat, vineri, în semifinalele turneului de tenis de la Focşani (ITF), Vrancea Trophy, dotat cu premii totale de 15.000 de dolari.

Roşca, principala favorită, a trecut cu 6-4, 6-2 în sferturi de Ana Bianca Mihăilă şi va juca în semifinale contra germancei Laura Schaeder, a treia favorită, victorioasă cu 6-4, 6-4 în disputa cu Andreea Prisăcariu, cap de serie numărul şapte.

Andreea Mitu a învins-o cu 6-2, 6-3 pe Oana Gavrilă, a patra favorită, iar în turul următor o va întâlni pe Ioana Gaşpar, a doua favorită, care a câştigat cu 7-6 (3), 6-0 în faţa italiencei Federica Arcidiacono, cap de serie numărul opt.

În semifinalele probei de dublu, Andreea Mitu şi Gabriela Nicole Tătăruş, principalele favorite, au trecut cu 5-7, 6-3, 10-7 de perechea româno-italiană Karola Patricia Bejenaru/Nuria Brancaccio, cap de serie numărul patru, în timp ce cuplul Oana Gavrilă/Andreea Amalia Roşca, numărul doi pe lista capilor de serie, s-a impus cu 6-1, 4-6, 10-4 în faţa perechii Ioana Gaşpar/Andreea Prisăcariu, favorita numărul trei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel