Tenis: Simona Halep va juca, probabil, cu Irina Begu la dublu feminin la JO 2020

Jucătoarea română de tenis Simona Halep a declarat, marţi, la Cluj, că în proba de dublu feminin de la Jocurile Olimpice de la Tokyo o va juca, cel mai probabil, alături de Irina Begu şi a confirmat că va participa la Turneul Campioanelor, scrie Agerpres. 

"În momentul acesta am discutat cu Irina Begu; am vorbit de un an de zile că dacă ne calificăm amândouă să jucăm împreună. Dar până atunci se pot schimba multe", a spus Simona Halep, într-o conferinţă de presă susţinută alături de Ion Ţiriac şi de Ilie Năstase.

De asemenea, Simona Halep a confirmat că va participa la Turneul Campioanelor, care se va desfăşura la Shenzhen (China) între 27 octombrie şi 3 noiembrie.

"Următoarea săptămână plec în China. Sper să fiu sută la sută recuperată cu sănătatea şi să fac o treabă bună. Îmi doresc tare mult", a mai spus Simona Halep.

Halep nu a mai jucat niciun meci din data de 30 septembrie, când a fost învinsă cu 6-2, 6-3 de rusoaica Ekaterina Alexandrova, în turul al doilea la Beijing, pe fondul unor probleme la spate.

Simona Halep, Ion Ţiriac şi Ilie Năstase au participat, la Cluj, la un eveniment organizat de Federaţia Română de Tenis şi Winners Sports, în cadrul căruia şi-au propus să popularizeze tenisul în rândul copiilor.

La eveniment au participat circa 200 de copii cu vârste cuprinse între 3 şi 7 ani, cu care cei trei au schimbat câteva mingi pe terenurile clubului Winners. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel