Tenis: Petra Kvitova, incertă pentru turneul de la Wimbledon

Jucătoarea cehă de tenis Petra Kvitova, numărul 6 mondial şi dublă câştigătoare a trofeului la Wimbledon, este incertă pentru turneul londonez (1-14 iulie), din cauza unei rupturi musculare la antebraţul stâng, a anunţat sportiva, citată de agenţia CTK.

'Din păcate, ruptura nu este deloc mică', a declarat dubla laureată a Grand Slam-ului britanic (2011, 2014), referindu-se la accidentare care a forţat-o să declare forfait pentru Roland Garros. Este mâna mea dominantă, aşa că nu este deloc uşor, vom vedea', a adăugat cehoaica, în vârstă de 29 ani.

' Voi face totul pentru a fi la Wimbledon', a adăugat ea. Conform fizioterapeutului sportivei, chestionat de CTK, Kvitova trebuie să rămână în repaus timp cinci sau şase săptămâni. În decembrie 2016, Petra Kvitova a fost atacată cu un cuţit în propria locuinţă de un individ care s-a dat drept un angajat al unui serviciu de utilităţi şi care a rănit-o grav la mâna stângă, cea cu care joacă. Jucătoarea a fost supusă unei intervenţii chirurgicale de circa patru ore pentru refacerea tendoanelor şi a nervilor de la palma stângă. Campioana cehă a revenit pe teren în mai 2017, cu ocazia turneului de la Roland Garros, iar în acest sezon a câştigat titlurile la Sydney şi Stuttgart, fiind totodată finalistă la Openul Australiei şi la turneul de la Dubai, scrie Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel