Tenis: Patricia Ţig şi Oana Simion, finaliste la Cancun, respectiv Barletta (ITF)

Jucătoarele române de tenis Patricia Maria Ţig şi Oana Georgeta Simion au jucat duminică finalele turneelor ITF de la Cancun (Mexic), respectiv Barletta (Italia), fiecare dotat cu premii totale de 15.000 de dolari.

Ţig, care a revenit în circuit în aprilie, după ce a născut, a fost învinsă în finala turneului de la Cancun de principala favorită, Marcela Zacarias (Mexic), cu 6-3, 6-3. Românca (24 ani) a fost nevoită să joace calificări, iar pe tabloul principal a trecut în primul tur de britanica Tanysha Dissanayake cu 6-2, 6-2, în optimi a învins o altă britanică, Emilie Lindh (cap de serie numărul opt), cu 6-2, 6-3, în sferturi a dispus de americanca Amy Zhu cu 6-3, 6-1, iar în semifinale a câştigat cu 6-2, 4-6, 6-2 meciul cu Vladica Babic (Muntenegru/N.6). Cea mai bună clasare din carieră pentru Patricia Ţig a fost locul 83 în clasamentul WTA.

La Barletta, Oana Simion, a doua favorită, a fost întrecută în ultimul act de americanca Elizabeth Mandlik, cap de serie numărul şase, cu 6-0, 6-2. În primul tur, Simion a dispus de italianca Enola Chiesa, cu 6-3, 6-2, în optimi a câştigat în trei seturi, 2-6, 6-4, 6-3, în faţa japonezei Natsumi Kawaguchi, în sferturi a învins-o cu 6-3, 6-1 pe italianca Angelica Raggi, cap de serie numărul opt, iar în semifinale a trecut de o altă italiancă, Federica Arcidiacono, cu 6-2, 4-6, 6-3. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel