Tenis: Jaqueline Cristian - În 2018 ne-am oprit în semifinale, sperăm acum să obţinem un rezultat mai bun

Jucătoarea de tenis Jaqueline Cristian a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că îşi doreşte ca împreună cu Elena-Gabriela Ruse să depăşească performanţa de la ediţia trecută a BRD Bucharest Open când s-au oprit în semifinalele probei de dublu.

"Pentru mine e un turneu foarte bun, mă bucur cât pot de mult de el. Dublul cu Gabi de fiecare dată e frumos şi palpitant. Şi anul trecut am fost în semifinale, acum ne întoarcem tot în semifinale. Sperăm ca anul acesta să facem un rezultat mai bun decât în 2018", a spus Cristian după calificarea în semifinalele probei de dublu.

Ea a afirmat că în meciul din sferturi cu perechea Andreea Mitu/Lara Arruabarrena a contat foarte mult faptul că au rămas o echipă de la început la sfârşit.

"A fost greu, dar ne aşteptam pentru că la nivelul ăsta nu mai sunt meciuri uşoare. Dar ne-am mobilizat şi am rămas o echipă de la început la sfârşit şi cred că asta ne-a ajutat foarte mult. Ne şi ştim de foarte multă vreme, jucăm dublu destul de mult împreună, vrem să formăm o echipă pe viitor. Deci faptul că ne cunoaştem atât de bine a fost un avantaj în anumite situaţii. Gabi mă completează pe teren cu puţin tupeu, puţină atitudine, puţin curaj", a precizat Jaqueline Cristian.

Partenera ei, Elena-Gabriela Ruse, a declarat că se aşteaptă la un meci greu în semifinale cu perechea formată din Irina Begu şi Raluca Olaru.

"Am mai jucat cu Irina şi Raluca acum doi ani. Va fi un meci foarte greu, ca de obicei. Am avut un traseu destul de greu faţă de colegele noastre care au avut parte de multe abandonuri. Dar va fi greu, fetele au mai jucat împreună, se cunosc foarte bine, dar şi noi jucăm de la 6 ani dublu împreună. Ne dorim să ajungem şi noi în viitor în echipa de Fed Cup ca şi ele", a spus Ruse.

"Jucând de atâta timp împreună suntem în teren ca o familie. Ne cunoaştem atât de bine încât în momentele importante şi dificile lucrurile astea se văd şi se simt. Jaqueline e o luptătoare. Ne îmbinăm una cu cealaltă. Ce îmi lipseşte mie, are ea, şi invers. Ea e puţin mai emotivă decât mine, mă bucur că pot să o ajut. Când eram mici cred că ne certam mereu. Era o mare presiune în primul rând pentru că noi eram mari rivale la simplu. Eram cele mai bune din ţară la simplu la vârsta aia şi era foarte greu să jucăm împreună la dublu", a adăugat ea.

Jucătoarele române Jaqueline Cristian şi Elena-Gabriela Ruse s-au calificat, vineri, în semifinalele probei de dublu la BRD Bucharest Open după ce au învins cu 6-3, 1-6, 13-11 perechea formată din Andreea Mitu şi Lara Arruabarrena din Spania.

Cristian şi Ruse vor întâlni în semifinale, ele vor întâlni cealaltă pereche română rămasă în proba de dublu formată din Irina Camelia Begu şi Raluca Olaru, favorita numărul 1 a turneului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel